Bursaspor'da Transferler Netleşiyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Transferler Netleşiyor

Bursaspor\'da Transferler Netleşiyor

Bursaspor'un ara transferde renklerine forvet oyuncusu Şilili Pinto, sağbeke Hakan Aslantaş, sağaçığa ise Erkan Zengin ya da Janda'yı katmak istediği ortaya çıktı.

06.01.2012 10:59

Bursaspor'un ara transferde renklerine forvet oyuncusu Şilili Pinto, sağbeke Hakan Aslantaş, sağaçığa ise Erkan Zengin ya da Janda'yı katmak istediği ortaya çıktı.

Transfer döneminde aksayan bölgelere takviye yapmak isteyen Bursaspor'da isimler netlik kazanmaya başladı. Forvet hattı için Şilili Pinto ile görüşmelerini sürdüren yönetimin sağaçığa Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesine karşın Eskişehirspor'da forma şansı bulamayan Erkan Zengin ya da Çek Petr Janda'yı, sağbeke ise Konyasporlu Hakan Aslantaş'ı alarak transferi bitirmek istediği belirtildi.

ERKAN ZENGİN'DE TEK PROBLEM BONSERVİS

Alman çalıştırıcı Skibbe'nin oynatmadığı 27 yaşındaki Erkan Zengin için daha önce de nabız yoklayan Bursaspor, yeniden harekete geçti. Erkan Zengin için tek problemin ise Eskişehirspor'un belirlediği yüksek bonservis ücreti oldu. Öte yandan Janda'nın menajerine de son teklifini ileten yönetim, bu iki oyuncudan gelecek cevaba göre transferi netleştireceği öğrenildi.

HAKAN ASLANTAŞ'TA SONA GELİNDİ

Bursaspor'da oynamak isteyen Konyasporlu Hakan Aslantaş'ın da bonservisiyle birlikte alınması için kulübüyle anlaşma noktasına gelindiği bildirildi. Başkan İbrahim Yazıcı ve Ertuğrul Sağlam'ın transfere son noktayı koymak için temaslyarda bulunacağı öğrenildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Transferler Netleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement