Bursaspor'un 50'nci Yıl Proje Yarışması Başladı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un 50'nci Yıl Proje Yarışması Başladı

Bursaspor\'un 50\'nci Yıl Proje Yarışması Başladı

– BURSASPOR'un 50'inci yılı kutlamaları için yapılacak proje yarışmasının startı bugün verildi.

19.02.2013 12:56

– BURSASPOR'un 50'inci yılı kutlamaları için yapılacak proje yarışmasının startı bugün verildi.

Yarışmanın tanıtımı, Özlüce Tesisleri'nde yapılan basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Tanıtıma Genel Sekreter İlhan Uslu ve 50'nci yıl komisyon üyeleri katıldı. Genel Sekreter İlhan Uslu yaptığı açıklamada 50'nci yıl proje yarışmasının amacını şöyle açıkladı:

"Bursasporumuz'un geride kalan 50'nci yılından aldığımız güçle, camiamızın önündeki 50 yılda yapılabilecek olan çalışmalar hakkında Bursa ve Bursaspor sevdalılarının ortak katkıyı koymaları adına bir yarışma düzenlenmesine karar verdik. Bu yarışmadaki amacımız, kulübümüzün ilerleyen yıllarda Türkiye'nin ve Avrupa'nın en önemli spor kulübü olmasının temellerini siz değerli taraftarlarımızın sunacağı projeler ile ve bu projeleri yönetim kurullarının gelecek dönemlerde hayata geçirilmesi planlandı. Bugün itibariyle taraftarlarımız, kulübümüzün resmi internet sitesi www.bursaspor.org.tr'den yarışma sayfasına tıklayarak, projelerini ister word dosyası, ister fotoğraflı ve isterse video şeklinde sisteme yükleyerek fikirlerini bizlerle paylaşabilecekler. Yarışmamızın tüm detaylarını internet sayfamızda bulabileceksiniz. Yeşil beyaza gönül veren taraftarlarımız iki kategoride projelerini sisteme yükleyebilecekler. Bu kategorilerimiz ise Bursaspor markası altında satılabilecek veya Bursastore'un ürün gamına ekstra yenilikler katacak her türlü ürünlerin tasarımlarının yarışacağı ürün tasarım kategorisi, diğeri ise kulübün vizyonunu geliştirecek ve kalıcı gelir getirebilecek olan her türlü projelerin yarışacağı kurumsal projeler."

BİRİNCİYE 2 VİP KOMBİNESİ VE 500 TL'LİK HEDİYE ÇEKİ

Üç aşamada gerçekleştirilecek yarışmanın ilk aşamasında 19 Şubat tarihinde internet sitesi üzerinden alınacak olan projeler, 30 nisan tarihinde sona erecek. Bu süreden sonra yarışma jürisi gelen projelerden her kategoride maksimum 16 tanesini seçip halk oylamasına sunacak. İkinci aşamada halk oylaması 16 Mayıs tarihinde yine internet sitesi üzerinden yapılacak ve her kişinin 1 kez oy kullanabileceği yarışma 30 Mayıs tarihinde sona erecek. Son aşamada ise 1 Haziran'da halk tarafından seçilen proje sahipleri açıklanarak ödülleri verilecek. Kategori birincisine 2013-2014 sezonu 2 Adet VİP Tribünü Kombine bileti, 500 TL Bursastore hediye çeki, kategöri ikincisine 2013-2014 sezonu 2 Adet Kapalı Tribünü Kombine bileti, 350 TL Bursastore hediye çeki, kategori üçüncüsüne 2013-2014 sezonu 2 Adet Maraton Tribünü Kombine bileti, 250 TL Bursastore hediye çeki ve mansiyon alanlara da 250 TL Bursastore hediyesi verilecek.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un 50'nci Yıl Proje Yarışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement