Bursaspor'un Yeni Transferinden Batalla'ya Övgü - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Yeni Transferinden Batalla'ya Övgü

Bursaspor\'un Yeni Transferinden Batalla\'ya Övgü

Bursaspor'un Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Yasin Pehlivan, yeşil-beyazlıların yıldız ismi Batalla'ya övgü yağdırdı.

22.06.2013 14:21

Bursaspor'un Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Yasin Pehlivan, yeşil-beyazlıların yıldız ismi Batalla'ya övgü yağdırdı. Pehlivan, "Sadece Bursaspor için değil Türkiye için çok önemli bir oyuncu. Bence Türkiye liginin en iyi orta saha oyuncusu" dedi.

Yeşil-beyazlıların dün geç saatlerde resmi imzayı attırdığı genç oyuncu Yasin Pehlivan, sağlık kontrollerinin ardından kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Avusturya Milli Takımı'nda forma giydiğini ifade eden Pehlivan, "Avusturya Mili Takımı'nda 17 maça çıktım. Gaziantepspor'a gelirken düşüş yaşadım. Benim daha büyük bir takıma transfer olmamı bekliyorlardı. Avusturya'da Gaziantep'e gittiğim için tepki gösterdiler. İlk başta milli takıma çağırmadılar. Bursaspor'daki hedefim ise burada tekrar kendimi gösterip, milli takımda da forma giymek olacak" dedi.

"EN BÜYÜK ÖZELLİĞİM SAVAŞÇI OLMAM"

Savaşçı bir yapısının olduğunu dile getiren genç oyuncu, "Nasıl bir futbolcu olduğumu görecekler. En büyük özelliğim savaşçı olmam. Gaziantep'te fazla gol sevinci yaşayamadım. İnşallah Bursaspor'da daha çok gol sevinci yaşarım" diye konuştu.

"BATALLA TÜRKİYE'NİN EN İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU"

Yeşil-beyazlıların Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla ile ilgili de görüşlerini aktaran Pehlivan, "Gaziantep'te forma giydiğim dönemde takip ediyordum. Sadece Bursaspor için değil Türkiye ligi için de çok önemli bir oyuncu. Bence Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu. Gaziantepspor'da Batalla'ya karşı oynadım ve zordu" dedi.

"AVUSTURYA'DA BÖYLE TESİSLER YOK"

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ne hayran kaldığı dile getiren Yasin Pehlivan, "Tesisler muhteşem. Çok hoşuma gitti. Avusturya'da benim oynadığım takımda böyle tesisler yoktu. Stadın yanındaki sahalarda idman yapıyorduk. Yeni stadyumumuzu dışarıdan görme imkanım oldu. Mükemmel bir stat" açıklamasında bulundu.

"ŞAMPİYONLUK GÖRMEK İSTİYORUM"

Yeşil-beyazlı taraftarlar ile ilgili de görüşlerini ifade eden genç oyuncu, "Bursaspor'un hedefleri şampiyonluk ve bende şampiyonluk görmek istiyorum. İnşallah Bursaspor taraftarına kendimi sevdiririm. Onlara şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Bunları fazlasıyla hak ediyorlar" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Yeni Transferinden Batalla'ya Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement