Bursasporlu Adem Koçak Haftalar Sonra Gelen Galibiyeti Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Adem Koçak Haftalar Sonra Gelen Galibiyeti Değerlendirdi

Bursasporlu Adem Koçak Haftalar Sonra Gelen Galibiyeti Değerlendirdi

Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Koçak, 6 hafta sonra gelen Kayserispor galibiyeti ile mutlu olduklarını belirterek, "Gaziantepspor maçı ile o kötü günler geride kaldı.

04.01.2012 10:55

Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Koçak, 6 hafta sonra gelen Kayserispor galibiyeti ile mutlu olduklarını belirterek, "Gaziantepspor maçı ile o kötü günler geride kaldı. Kayserispor karşısında ise mücadele olarak iyiydik. İnşallah önemli olan bunu devam ettirebilmek" dedi.

Kayseri dönüşü havaalanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Adem Koçak, Spor Toto Süper Ligi'nin 18. haftasında oynadıkları mücadeleyi değerlendirdi. Çok mutlu olduklarını ifade eden Koçak, "Zor bir karşılaşma oldu. Kayserispor karşılaşmaları özellikle zor geçiyor. Çok iyi hazırlandık. Gaziantepspor maçı ile hem oyun olarak hem mücadele olarak bir çıkışımız vardı. Bunu devam ettirmemiz gerekiyordu. İyi mücadele ettik, pozisyonlara girdik, güzel bir galibiyet aldık" diye konuştu.

"BİZ GÜVENİMİZİ HİÇ KAYBETMEDİK"

Gerçekten iyi bir takım olduklarını ifade eden Koçak, "Güvenimizi hiçbir zaman kaybetmedik. Bazen oyun içinde istediğimizi yapamıyorduk. Bu hem sahaya hem skora yansıyordu. Gaziantepspor maçı ile o kötü günler geride kaldı. Önemli olan bunu devam ettirebilmek. Cumartesi çok önemli bir maç bekliyor. Orada alacağımız bir galibiyet ile yavaş yavaş istediğimiz yerlere geleceğiz" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE KUPASINI ALMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un hedeflerinin sorulması üzerine Adem, "İnşallah kupayı almak istiyoruz. Ligde birşey kaybetmiş değiliz. Üst üste alacağımız galibiyetler bizi tekrar üst sıralara çıkaracaktır. O yüzden hedefimiz hiç bitmez. Önemli olan adım adım ilerlemek. Cumartesi günü bu yüzden önemli" cevabını verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Adem Koçak Haftalar Sonra Gelen Galibiyeti Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement