Çaykur Rizespor Nijeryalı Stoper Godfrey'e İmza Attırdı - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor Nijeryalı Stoper Godfrey'e İmza Attırdı

Çaykur Rizespor Nijeryalı Stoper Godfrey\'e İmza Attırdı

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Nijerya'nın Sunshine Stars takımında forma giyen milli stoper Godfrey Aboabona ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

22.08.2013 11:09  Güncelleme: 16:38

Sağlık kontrolleri için önceki gün Nijerya'dan İstanbul'a gelen 23 yaşındaki Godfrey Aboabona, bu sabah Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini 4 yıllığına yeşil mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza törenine katılan Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Baltacı, Godfrey'in takıma güç katacağına inandıklarını belirterek, yeni transferin tüm camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu. Çaykur Rizespor'da transferlerin teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda gerçekleştiğini belirten Baltacı, "Hocamızın isteklerine göre transfer çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Godfrey Oboabona ise önemli hedefleri olan bir takıma geldiğini vurgulayarak, "Turnuva maçlarından sonra çok teklif aldım ama Çaykur Rizespor teklif yapınca daha olumlu baktım. Bu transfer olmadan önce Uche Kalu ile görüşüyordum. Transfer teklifi de alınca hiç tereddüt etmeden kabul ettim. Türkiye ligi ile ilgili birçok oyuncudan bilgi aldım. Kariyerim açsısından Türkiye'yi tercih ettim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor Nijeryalı Stoper Godfrey'e İmza Attırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement