Ceyhan Belediyespor Sponsorluk Anlaşmasını Yeniledi - Son Dakika
Spor

Ceyhan Belediyespor Sponsorluk Anlaşmasını Yeniledi

Ceyhan Belediyespor Sponsorluk Anlaşmasını Yeniledi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Ceyhan Belediyespor, ana sponsoru olan Özmaya A.Ş ile anlaşmasını yeniledi.

31.12.2013 14:25

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Ceyhan Belediyespor, ana sponsoru olan Özmaya A.Ş ile anlaşmasını yeniledi.

Ceyhan Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Ceyhan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü, takımın 10 yıldır ana sponsorluğunu yapan firmayla sponsorluk anlaşmasının yenilediklerini bildirdi.

Diğer firmalara da takıma destek olmaları çağrısı yapan Sözlü, şöyle konuştu:

"Ceyhan'ı basketbol dalında hak ettiği yerlere taşımak için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Bu anlamda formalarımızda 10 yıldır Yuva Maya adını ve amblemini taşıyoruz. Firmanın Ceyhan Belediyespor'a yıllardır vermiş olduğu katkı çok büyük. Sosyal ve sportif alanda bu tür katkıların sağlanması Türk sporu için önemli bir adımdır. 2013 - 2014 sezonunda da takımımızdan desteğini esirgemeyen firmaya teşekkürlerimi sunuyorum."

Ceyhan gibi bir ilçenin büyük kulüplerle mücadele eden takımına sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Özmaya A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Oktay Demirci de Türk sporuna yaptığı önemli hizmetlerinden dolayı Başkanı Sözlü'ye teşekkür etti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ceyhan Belediyespor Sponsorluk Anlaşmasını Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement