Colman: "Batalla Benim Kardeşim Gibi" - Son Dakika
Spor

Colman: "Batalla Benim Kardeşim Gibi"

Colman: "Batalla Benim Kardeşim Gibi"

Trabzonspor'da Yasin Öztekin, Mustafa ve Colman, basın toplantısı düzenledi.

18.03.2013 18:30  Güncelleme: 18:53

Trabzonspor'da affedilen Yasin Öztekin ile Bursaspor maçı sonrası tokat olayıyla gündeme gelen Mustafa ve Colman, basın toplantısı düzenledi.

İki haftalık aranın ardından yeniden takımla birlikte çalışmaya başlayan Yasin Öztekin, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, "İstenmeyen bir süreç yaşadık. İki haftadır yalnız çalışıyordum. Her zaman bu takımın bir parçasıydım ve bundan sonra da öyle olacağım. Elimden gelenin en iyisini bundan sonra da yapacağım. Hocamla görüştüm bugün. Yarım saat konuştuk. Tekrar takımla olmam sonucuna vardık. Benim için artık sadece benim ve Trabzonspor'un iyi oynaması önemli. O yüzden elimden geleni yapacağım. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Benim de hatam oldu tabii ki. Zaten iki senedir Türkiye'deyim ve bu yüzden bazı şeyleri öğrenmem lazım. Hata yaptım. Ama hocayla anlaştık konuştuk. Şimdi her şey yolunda. O yüzden elimden geleni yapacağım" dedi.

COLMAN: SORUNA DÖNÜŞTÜRMEK İSTEYENLER VAR

Bursaspor maçı sonrası Mustafa'ya tokat atmasıyla gündeme gelen Colman olayın yanlış anlaşılmadan ortaya çıktığını belirterek, "Ben buna sorun demiyorum ama ne yazık ki ortada bir sorun olmasa da bunu soruna dönüştürmek isteyenler var. 5 senedir bu takımın oyuncusuyum. Bütün takım arkadaşlarımla gayet iyi ilişkilerim var. Mustafa bunların içinde çok özel bir yere sahip. Mustafa'yı kardeşim gibi görüyorum. Mustafa ile olan ilişkimizin samimiyetine dayanarak bunu söylüyorum. Burada herhangi bir sorun yok ama gördüm ki sorun çıkarılması için bazıları ellerinden geleni yaptılar. Önümüzle 8 lig maçı ve kupa maçlarımız var. Kalan bu dönemde çalışarak elimizden gelenin en iyisini yaparak takımı bulunduğu durumdan çıkarmaya çalışacağız" dedi. Colman, kafasında herhangi bir sorun olup olmadığıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken de şunları söyledi:

"5 senedir buranın önemli bir parçasıyım. En azından ben öyle hissediyorum. Gündelik ve sosyal yaşantımla tam bir Türk gibiyim burada. Takım içinde önemli role sahip olduğumu da biliyorum. Ama işler benim için de takım için de iyi gitmiyor. Hal böyle olunca en ufak bir sorun çok büyük bir sorun haline gelebiliyor. Bu son olay da belki bunun bir örneği. O yüzden anlaşılabilir buluyorum. Kabul edilmesi zor bir durumun içindeyiz. Bu durumun içinden bu takımı çıkarması gereken birileri varsa bunlar bizleriz. Elimizi taşın altına koyarak bu sorumluluğu üstlenmeye çalışıyoruz."

PAPA SORUSU

Colman, son Papa Francesco'nun Arjantinli olmasıyla ilgili olarak sorulan bir soruyu yanıtlarken de, "Biz Arjantinliler olarak çok mutluyuz tabi. Çünkü bir krallık kurduk. Daha önce dünyanın en iyi futbolcusu Maradona'ydı, şimdi Messi. Şimdi Papa da Arjantinli. Daha bir şey istemiyoruz zaten" dedi.

'BATALLA'DAN ÖZÜR DİLEMEK İÇİN YANINA GİDİYORDUM'

Gustavo Colman, Batalla ile maç sonu arasında geçenlerle ilgili olarak da şöyle konuştu:

"Maç içinde ben ona bir pozisyonda sert bir hareket yaptım, hatta tekme attım neredeyse. Sonra ondan özür diledim ama özrümü kabul etmedi maç içinde. Maç bitiminde de hemen yanına gidip onunla konuşmak, özür dilemek ve konuyu orda kapatmak istedim. Ama sanırım ona gidiş ve yaklaşma şeklimden dolayı Mustafa, Batalla ile kavga edebileceğimizi düşündü ve tamamen iyi niyetle oraya bizi ayırma düşüncesiyle geldi. Ben de orada hem Batalla ile aramızda olanlardan dolayı hem de maçı kaybetmiş olmamızdan dolayı sert bir tepki gösterdim, kötü bir tepki gösterdim. Mustafa ve Batalla ile aramda hiçbir sorun yok. Mustafa'yı zaten kardeş gibi görüyorum ve çok iyi anlaştığım bir arkadaşım."

MUSTAFA: KONU SOYUNMA ODASINDA KAPANDI

Mustafa Yumlu ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Benim için zaten Bursa'da soyunma odasında bu sorun kapanmıştı. Gustavo benden orada özür diledi ve ben sorunu orada kapattım. Şimdi bunu düşünecek hiç fırsatımız yok. Öncelikle düştüğümüz durumdan nasıl kurtulacağımızı düşünüyoruz. Tüm takım olarak buna odaklandık. Milli arayı iyi değerlendirip önümüzde 8 maçı kazanmaya konsantre olmalıyız. Gustavo benim de çok sevdiğim bir arkadaşım. Aramazdı hiçbir sorun olmaz. Mağlubiyetin verdiği üzüntüden olduğunu düşünüyorum. Konuyu orada kapattık" dedi. İki futbolcu daha sonra basın mensuplarına birlikte poz verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Colman: 'Batalla Benim Kardeşim Gibi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement