Coşkun Özarı, Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Spor

Coşkun Özarı, Mezarı Başında Anıldı

Coşkun Özarı, Mezarı Başında Anıldı

A Milli Takım'ın eski teknik direktörlerinden, "Hocaların Hocası" Coşkun Özarı, vefatının 1.yıldönümünde mezarı başında anıldı.ailesi, sevenleri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün katılımlarıyla ölümünün 1.yılında anıldı.

22.06.2012 16:19

A Milli Takım'ın eski teknik direktörlerinden, "Hocaların Hocası" Coşkun Özarı, vefatının 1. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Türk futboluna futbolculuk, teknik adamlık

ve yazılarıyla büyük katkılar sağlayan merhum Coşkun Özarı,

ailesi, sevenleri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün katılımlarıyla ölümünün 1. yılında anıldı.

Törende konuşma yapan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Coşkun Ağabey, benim her zaman can dostumdu. Aynı mahallede, aynı berberde, aynı mekanlarda hep birlikte olurduk. Türk futboluna bilhassa özerk yapılanmadaki hizmetlerini yakınen biliyorum. Bugün futbolumuz, çok önemli bir marka değeri kazandıysa sevgili Coşkun Özarı ağabeyimin önemli katkılarıyla olmuştur. Biz Şişli Belediyesi olarak, önümüzdeki aylarda hayata geçireceğimiz, Futbolcu Fabrikası projemizi onun ismiyle yaşatacağız. Coşkun Özarı Futbolcu Fabrikası. Buradan yetişecek olan gençlere Özarı'nın önce insancıllığını, sonra çalışkanlığını ve bilgi birikimlerini öğreteceğiz. Ruhun şad olsun Coşkun ağabey" dedi.

Coşkun Özarı'nın oğlu Murat Özarı ise ölümünden bugüne kadar hiçbir konuda kendilerini yalnız bırakmayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e teşekkürlerini sundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Coşkun Özarı, Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement