Degiad'dan Başkan Kıbrıslıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Spor

Degiad'dan Başkan Kıbrıslıoğlu'na Ziyaret

Degiad\'dan Başkan Kıbrıslıoğlu\'na Ziyaret

Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Melek Sözkesen ve yönetim kurulu üyeleri, Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu’nu ziyaret etti.

14.10.2014 11:59

Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Melek Sözkesen ve yönetim kurulu üyeleri, Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu'nu ziyaret etti.

DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen ve yönetim kurulu üyeleri Aysun Nalbant, Sedat Doğaç, Harun Erişkin, Serdar Çıralı ve Serdar Atay, Hasan Kıbrıslıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaretin konusunun Denizlispor olduğunu belirten DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, Denizli'de bulunan tüm sivil toplum örgütlerinin Denizlispor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Sözkesen, "Denizlimizde bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ilimizin tek medarı iftiharı olan Denizlispor'umuzu desteklemelidir. DEGİAD olarak bizler takımımızın başarısı için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kıbrıslıoğlu ise, "Yapılan anlamlı ziyaretten dolayı DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen'e ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Amacımız ilimizin vazgeçilmez tek markası olan Denizlispor'umuzu daha iyi yerlere getirmek. Bu zorlu yolculukta sivil toplum kuruluşlarını yanımızda görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu destek için şahsım ve Denizlispor camiası adına teşekkür ediyor, diğer sivil toplum örgütlerimize örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Degiad'dan Başkan Kıbrıslıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement