Del Piero Leeds United Yolcusu! - Son Dakika
Spor

Del Piero Leeds United Yolcusu!

Del Piero Leeds United Yolcusu!

Cagliari'yi elden çıkaran İtalyan iş adamı Cellino, Leeds United'ı satın aldı.

09.02.2014 14:18

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin transferdeki bir numaralı hedefi Davide Astori’ye engel olan Cagliari Başkanı Massimo Cellino artık İtalyan ekibinin başında değil. Kimilerince deli başkan olarak da nitelendirilen Cellino, Astori'yi önce satmayı kabul etse de sonrasında 'Onu verirsek ikinci lige düşeriz' diyerek çark etmişti. Cagliari’yi elden çıkaran İtalyan iş adamı yeni bir takımın sahipliğini üstlendi.

Cellino, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Leeds United’ı satın aldı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, hisselerin yüzde 75’inin Massimo Cellino’ya satıldığı duyuruldu. Premier Lig’de üç şampiyonluğu bulunan Ada futbolunun önemli ekiplerinden Leeds, şu an ise ülkenin ikinci ligi Championship’te mücadele ediyor.

Kulübün yeni sahibinin planları ise şimdiden Ada'yı salladı. Buna göre Cellino takımın başına, İtalyan futbolunun efsanesi Alessandro Del Piero'yu getirecek. Aktif futbol hayatını Avustralya'nın Sdyney takımında sürdüren 39 yaşındaki futbolcuya menajer/oyuncu olarak teklif götürüleceği, isterse futbol oynamayı da sürdürmesinin sağlanacağı bildirildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Del Piero Leeds United Yolcusu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement