Deschamps: Debuchy'nin Durumu Belirsiz - Son Dakika
Spor

Deschamps: Debuchy'nin Durumu Belirsiz

Deschamps: Debuchy\'nin Durumu Belirsiz

Newcastle Unitedlı savunma oyuncusu Mathieu Debuchy, Jamaika'ya karşı oynanan maçta sakatlandı.

09.06.2014 08:50

Fransa #39;nın başarılı savunma oyuncusu Mathieu Debuchy, ülkesinin Dünya Kupası #39;na hazırlanma amaçlı olarak Jamaika ile yaptığı ve 8-0 kazandığı maçta sakatlandı.

Bugün sağlık kontrollerinden geçecek olan Fransız bek oyuncusunun son durumu hakkında konuşan Deschamps, TF1 #39;e verdiği kısa demeçte quot;Debuchy koştuğu zaman biraz ağrı hissediyor, rahatsızlandı. Gidip kontrol ettirecek. Dünya Kupası #39;nı kaçıracak haberleri yalan. quot; ifadelerini kullandı.

Jamaika #39;yı 8-0 yenmelerinin önemli olduğunu dile getiren Deschamps, quot;Bu galibiyet tabii ki Dünya Kupası #39;nda iyi oynayacağımızın garantisini veremez, ancak kendine güvenen bir takımın performansını izledik. Basının şimdi ne diyeceğini biliyorum; #39;Bravo, turistleri yendiniz #39;, ancak ben oyucularımın performansına odaklanmayı tercih ediyorum. 15 Haziran #39;da Honduras #39;a karşı bizi bambaşka bir maç bekliyor. quot; diye konuştu.

Fransa #39;nın gollerini Karim Benzema(2), Blaise Matuidi(2), Antoine Griezmann(2), Yohan Cabaye ve Olivier Giroud kaydetti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Deschamps: Debuchy'nin Durumu Belirsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement