Dimitrov'dan İkinci Zafer - Son Dakika
Spor

Dimitrov'dan İkinci Zafer

Dimitrov\'dan İkinci Zafer

Bulgar Tenisçi Grigor Dimitrov, Meksika Açık finalinde Kevin Anderson'ı üç set sonunda geçerek kariyerinin ikinci turnuva zaferini elde etti.

03.03.2014 11:31  Güncelleme: 11:29

Federer'den müthiş geri dönüş

Acapulco'da düzenlenen Meksika Açık, 22 yaşındaki Grigor Dimitrov'un zaferi ile sona erdi.

20 yıl boyunca toprakta oynanan, bu sezonsa sert korta dönüştürülen organizasyonun finalinde Güney Afrikalı Kevin Anderson'la karşılaşan Dimitrov, 7-6, 3-6 ve 7-6'lık setlerle kupanın sahibi oldu.

Yerel saatle sabaha karşı 01.13'te sona eren karşılaşmada toplam 13 ace ve 46 winner'a imza atan Bulgar raket, iyi servis performansıyla kazandığı iki seti de tie break'le sonuçlandırdı. İkili arasındaki mücadele turnuvanın 21 yıllık tarihindeki dördüncü üç setlik maç olarak kayıtlara geçti.

İkinci seti alarak oyunu dengeledikten sonra üçüncü setin başında da servisw kırmayı başaran Anderson, toplam 52 basit hata yapınca üstünlünü koruyamadı.

Milos Raonic'in ardından 1990'lı yıllarda doğup birden fazla turnuva kazanan ikinci oyuncu olan Grigor Dimitrov, dünya sıralamasında da 28. basamaktan 16.'lığa yükselecek. Kevin Anderson ise kendisine 17. sırada yer bulacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Dimitrov'dan İkinci Zafer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement