Dipfud Futbol Okulu Açıldı - Son Dakika
Spor

Dipfud Futbol Okulu Açıldı

Dipfud Futbol Okulu Açıldı

Diyarbakır Profesyonel Futbolcular Derneği (DİPFUD) çocuklara yönelik futbol okulu açtı.

27.06.2012 14:06

Diyarbakır Profesyonel Futbolcular Derneği (DİPFUD) çocuklara yönelik futbol okulu açtı. Diyarbakır Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Ramazan Kahramaner, Diyarbakır'da futbolun gerilediğini ve bu okula ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bu sezon Diyarbakır'dan, Kayapınar Belediyespor, Erganispor ve Diyarbakırspor'un küme düştüğüne dikkat çeken Kahramaner, "Hepinizin bildiği üzere Diyarbakırspor'umuz, bir dönem arka arkaya şampiyon olup Spor Toto 3. Lig'den Spor Toto 1. Lig'e yükselmiş ve bu anlamda İngiltere'nin Nottingham Forest takımından sonra dünyada bu başarıyı yakalayan 2. kulüp olarak tarihe geçmişti. Gün geldi ve tarih bu kez tersten tekerrür etti. Diyarbakırspor'umuz bu kez Spor Toto 1. Lig'deyken, arka arkaya küme düşerek Spor Toto 3. Lig'e geriledi. Öyle inanıyorum ki, her dibe vuruş ve çöküş, yeni başlayacak bir şahlanmanın ve de yükselişin sebebi olacaktır. Bu nedenle Diyarbakırspor'umuzun yakın bir zamanda yeniden şahlanacağını ve eski günlerine geri döneceğini umut ediyorum" dedi.

Kahramaner DİPFUD olarak açtıkları futbol okulunda, okullarındaki derslerinde başarılı olmayan öğrencileri almayacaklarını belirterek, "Buraya gelen her çocuğumuz, öncelikle evde derslerine çalışacak ve okulda başarılı bir öğrenci olacak. Sömestr tatilinde ve yılsonlarında futbol okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizden okuldaki karnelerini getirmelerini isteyeceğiz. Okulunda başarılı olan, çalışkan çocuklarla devam edeceğiz. Derslerine çalışmayan çocukları bu okula almayacağız. Bu nedenle sevgili küçüklerimiz beni iyi dinlesin ve öncelikle okullarında başarılı birer öğrenci olsunlar" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dipfud Futbol Okulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement