Dirk Kuyt, Milli Takımdan Emekli Oldu - Son Dakika
Spor

Dirk Kuyt, Milli Takımdan Emekli Oldu

Fenerbahçeli Dirk Kuyt, Hollanda Milli Takımı'ndan emekli olduğunu duyurdu. Kuyt, milli forma altında 104 maça çıktı ve 100'ler kulübüne girdi.

03.10.2014 11:01  Güncelleme: 11:04

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, milli takımı bıraktığını açıkladı. Kuyt, kararını Hollanda gazetesi De Telegraff'a verdiği özel röportajda açıkladı.

"HER ŞEYİ ÖZLEYECEĞİM"

34 yaşındaki oyuncu bu kararın zor olduğunu söylerken, "Artık milli takım oyuncusu değilim ama taraftarıyım. Bana her şey daha yeni olmuş gibi geliyor. En çok neyi mi özleyeceğim? Herhalde her şeyi. Ama en çok milli marşımız okunurken tüylerimin diken diken olmasını özleyeceğim. Milli takım için oynamak benim için gurur vericiydi. Bunun için büyük minnet duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Hollanda Milli Takım formasıyla ilk maçına 3 Eylül 2004 tarihinde Liechtenstein karşısında çıkan deneyimli futbolcu, o karşılaşmanın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyledi ve "Eski bir Utrecht futbolcusu olarak Utrecht'in stadında oynamak benim için çok özeldi" dedi.

100'LER KULÜBÜNE GİRDİ

Hollanda Milli Takımı ile 104 maça çıkan ve Kuyt, Philipp Cocu, Giovanni van Bronchorst, Rafael van der Vaart, Frank de Boer ve Edwin van der Sar'la birlikte 100'ler kulübüne giren isimler arasında yer aldı.

Dirk Kuyt, Milli Takımdan Emekli Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dirk Kuyt, Milli Takımdan Emekli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement