DİSKİ Futbol Turnuvası'nda Dayanışma Kazandı - Son Dakika
Spor

DİSKİ Futbol Turnuvası'nda Dayanışma Kazandı

DİSKİ Futbol Turnuvası\'nda Dayanışma Kazandı

DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği futbol turnuvası sonuçlandı. Genel Müdür Zülküf Karatekin, turnuvanın kazananı ve kaybedeninin olmadığını söyledi.

17.06.2015 16:08

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın, çalışanlar arasındaki dayanışmayı artırmak amacıyla Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi'nde düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Daire başkanlıklarının ve ilçelerin gruplar oluşturduğu turnuvada 20 takım mücadele etti.
Turnuvanın final maçı Abone İşleri ve Bilgi İşlem Daire Başkanlıkları arasında oynandı. Yer yer sert mücadelenin de yaşandığı final karşılaşması, renkli görüntülere sahne oldu. Abone İşleri Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nı 9-4 yendi.

1336 Personelle Hizmet Üretiyoruz

Maç sonrasında konuşan DİSKİ Genel Müdürü Zülküf Karatekin, DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün Büyükşehirler Yasası'nın ardından kendi kabuğundan çıkarak ilçe, köy ve mezralara da hizmet ürettiğini söyledi. Şu anda 15 bin metrekare bir alanda hizmet üretmek için çalıştıklarını ifade eden Karatekin, "Dolayısıyla çalışma alanımızın genişlemesiyle çalışan sayımız da arttı. Şu anda yaklaşık 1336 personel arkadaşımızla hizmet üretiyoruz" dedi.

Turnuvanın Kazananı ve Kaybedeni Yok

Karatekin, DİSKİ Futbol Turnuvası'nın çalışanların çalışma koşullarından kaynaklı iş stresini üzerlerinden atmalarını sağlamak, dayanışma ruhunu artırmak için düzenlendiğini söyledi. Karatekin, şöyle konuştu: "Dolayısıyla kolektif bir çalışma ortamı sağlamak için oldukça önem taşıyor. Çalışanların iş ortamı gereği yaşanan stresten kurtulması için sportif ve sosyal etkinliklerle rahatlaması ve moral ve motivasyon kazanması gerekiyor. Turnuvanın kazananı ve kaybedeni yok. Kazanan dayanışmadır. Burada bir aile oluşmuştur."

Kupalar ve Madalyalar Verildi

Futbolculara madalyalarını veren Karatekin, birinciliği kazanan Abone İşleri Daire Başkanlığı'na, ikinciliği kazanan Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na ve üçüncülüğü elde eden Su Tesisleri Daire Başkanlığı'na kupalarını verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DİSKİ Futbol Turnuvası'nda Dayanışma Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement