Dostluk Maçı'nda Dostluk Kazandı - Son Dakika
Spor

Dostluk Maçı'nda Dostluk Kazandı

Dostluk Maçı\'nda Dostluk Kazandı

Türkiye ve Güney Kore Ordu Milli Takımlarının Dostluk Maçında 1-1'lik Sonuçla Kazanan Yine Dostluk Oldu.

25.06.2010 23:20

Başta Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak olmak üzere Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Aslan Güner ile yardımcısı Orgeneral Bilgin Balanlı, Kore Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı Personel Hizmetleri Müsteşarı emekli Tümgeneral Kim Yong Ki, Ankara garnizonundaki bazı generaller, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kore Savaşı gazileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Mehteran takımı ve Özel Kuvvetler Komutanlığı paraşütçüleri gösterileriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Üst klasman hakemi Bülent Yıldırım'ın yönettiği maçın başlangıç vuruşunu Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş yaptı. Beytepe Jandarmagücü Stadı'nda oynanan maçta Türkiye Ordu Milli Futbol Takımı Şenol, Cemil, Hasan Gostak, Ahmet, Mehmet, Ferdi, Samet, Hasan Tuncel, İsmail, Murat, Emrah, Güney Kore Ordu Milli Takımı ise Hyuk Kim, Kwon Choi, Bae, Hwang, Park, Yoon, Sam Kim, Jeun, Kuk Choi, Hyun Kim, Ju kadrosu ile sahaya çıktı. Türkiye Ordu Milli Takımı'nın golünü İlker atarken Güney Kore'den Kuk Choi 86. dakikada fileleri havalandırarak skoru belirledi.

Dostluğun kazandığı maçın sonrasında Bakan Özak ve Kore Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı Personel Hizmetleri Müsteşarı emekli Tümgeneral Kim Yong Ki, sahada mücadele eden futbolculara kupa ve madalyalalarını takdim etti. Akabinde hatıra fotoğrafı çekildi ve kokteyl ile organizasyon sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dostluk Maçı'nda Dostluk Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement