Doumbia'nın Menajeri: Seydou Galatasaray'a Gelebilir - Son Dakika
Spor

Doumbia'nın Menajeri: Seydou Galatasaray'a Gelebilir

Doumbia\'nın Menajeri: Seydou Galatasaray\'a Gelebilir

CSKA'da forma giyen Seydou Doumbia'nın menajeri, "Galatasaray'a gelebilir, neden olmasın? Teklif gelirse CSKA ile de anlaşırlar." dedi.

31.03.2014 19:13

Rus basını CSKA Moskova'da forma giyen Drogba'nın yurttaşı, Seydou Doumbia'nın Galatasaray'ın gündeminde olduğunu söyledi. CSKA Moskova'yla çok iyi ilişkileri olan ve orada oynayan pek çok futbolcunun temsilciliğini üstlenen FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"NEDEN OLMASIN?"

"Gelişmelerden haberim yok; ama Doumbia'yı iyi tanıyorum. Galatasaray'a gelir; neden gelmesin. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Teklif verirse hem CSKA hem de Doumbia bunu kabul eder" dedi.

"GALATASARAY ALIRSA BÜYÜK İŞ YAPAR"

" Young Boys'tan 8 milyon euroya transfer edilmişti. Çok iyi golcü. Şimdi bana göre fiyatını ikiye katladı. Sırtından sakatlık geçirmişti. Sakatlıktan döndükten sonra çıktığı ilk 13 maçta 13 gol attı. Çok disiplinli, süratli bir oyuncu. Galatasaray alırsa büyük iş yapar. Ama Napoli, Tottneham, Borussia Dortmund onu istiyor. Chelsea'nin de ilgilendiğini biliyorum.

"CSKA'YLA ANLAŞABİLİRLER"

Bana göre Galatasaray'a gelir. Galatasaray büyük takım, pazarlık masasına oturursa CSKA'yla da anlaşacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Doumbia'nın Menajeri: Seydou Galatasaray'a Gelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement