Draxler: Drogba ve Sneijder'e Karşı - Son Dakika
Spor

Draxler: Drogba ve Sneijder'e Karşı

Draxler: Drogba ve Sneijder\'e Karşı

Galatasaray'ın Schalke 04'ün son dönemde gösterdiği performans ile dikkatleri çeken Julian Draxler, kritik maç öncesi soruları yanıtladı.

11.03.2013 16:20  Güncelleme: 16:23

- SPORX DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakibi Schalke 04'ün son dönemde gösterdiği performans ile dikkatleri çeken genç ismi Julian Draxler, kritik maç öncesi soruları yanıtladı.

Yıldız oyuncuları kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekibe karşı oynamanın kendisi için önemli olduğunu belirten 19 yaşındaki yetenek, İspanya fıtbolunun efsane oyunlarından Raul ile de sürekli iletişim halinde olduğunu belirtti.

"DROGBA VE SNEIJDER'E KARŞI OYNAMAK MUHTEŞEM"

Galatasaray'daki yıldız isimlere karşı oynamanın kendisini sevindirdiğini belirten Draxler, "Galatasaray'ın müthiş bir takım olduğunu biliyoruz. Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi üst düzey oyuncuları transfer ettiler. Benim gibi genç bir oyuncu için bu tarz futbolcular ile karşılaşmak muhteşem." açıklamasını yaptı.

%%ONERI_256%%

"RAUL BENİ GURURLANDIRDI"

Real Madrid'de efsaneleştikten sonra bir dönem Schalke 04 forması giyen İspanyol oyuncu Raul ile görüştüğünü belirten 19 yaşındaki krampon, "Raul ile her hafta konuşuyorum. Son dönemdeki performansımı çok beğendiğini bana belirtti. Böyle efsane bir oyuncudan bunu duymak beni gururlandırdı" ifadelerini kullandı.

Draxler son olarak kendilerine duydukları güveni "Son zamanlarda neler başarabildiğimizin farkındayız. Maça bu özgüven ile çıkacağız" sözleri ile anlattı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Draxler: Drogba ve Sneijder'e Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement