Emre Yere Göğe Sığdırılamıyor - Son Dakika
Spor

Emre Yere Göğe Sığdırılamıyor

Emre Yere Göğe Sığdırılamıyor

Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında forma giyen genç Türk oyuncu Emre Mor'a bir övgü de hocasından geldi.

02.03.2016 11:49

SPORCOPE DIŞ HABER - Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında forma giyen genç Türk oyuncu Emre Mor'a bir övgü de hocasından geldi.

Emre Mor'un kulüp için önemli bir değer olduğunu belirten Kasper Hjulmand, oyuncusuna yaptığı övgüleri Danimarka basınına açıkladı.

Emre'nin gelişime açık bir oyuncu olduğunu belirten Hjulmand, "Emre çok genç bir isim. Onun için kesin kararlar vermek için henüz erken. Olağanüstü bir yeteneği var. Daha önce görmediği eğitimleri ona burada vererek bir değer elde etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Oyuncusunun halen öğreneceği çok şey olduğunu belirten Danimarkalı hoca Emre'nin yetenekleri sayesinde bir yerlere geleceğinden emin olduğunu belirttiği açıklamasında, "Ona şekil vermeye devam edeceğiz" sözlerini kullandı.

Emre Mor, geçtiğimiz hafta takımının Viborg deplasmanında oynadığı karşılaşmaya ilk 11'de çıkıp 10. dakikada golünü atmıştı.

MENAJERİ: "TEKLİFLER VAR AMA KALACAK"

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen Emre Mor, Türk pasaportunu alarak Türk Milli Takımı'nda oynayabilmesi için resmi adımın da atılmasının ardından menajeri Muzzi Özcan da Danimarka basınına açıklamada bulunmuştu.

Özcan Danimarka basınına yaptığı açıklamada "Emre'yi isteyenler olduğu doğru. Şu an için Emre'nin tamamen FC Nordsjaelland kariyerine odaklanmış durumda olduğunu söyleyebilirim. Onun doğru gelişimini Danimarka'da yapacağına inanıyoruz. Buna inanmasak zaten sözleşme yenilemezdik. Şuanda Danimarka'daki yaşantısının ve kulübünün tadını çıkarıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Emre Yere Göğe Sığdırılamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement