Eneramo'dan Takla Sevinci Açıklaması - Son Dakika
Spor

Eneramo'dan Takla Sevinci Açıklaması

Eneramo\'dan Takla Sevinci Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de, Kardemir Karabükspor ile Beşiktaş arasında oynanan maç 1-0 sona erdi.

28.03.2014 22:44

Beşiktaş'a zirve takibinde ağır bir çelme takan Karabükspor'da yüzler gülüyor. Karşılaşma sonunda ev sahibi ekibin oyuncuları Ahmet İlhan Özek ve Michael Eneramo açıklamalarda bulundu.

Maçın 90 dakikasında attığı gol ile takımını yeniden UEFA Avrupa Ligi potasına sokan Eneramo, golden sonra yaşadığı sevinç hakkında, "Öncelikle galip geldiğimiz için çok mutluyum. Büyük bir efor sarfeden tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Attığım golde arkadaşlarım da çok sevindiler, çok mutlu oldular ve kendilerini tutamayıp sahaya girdiler. Tabiiki önemli olan takımın kazanmasıydı, attığım golün galibiyeti getirmesi beni daha fazla mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Maçın başarılı isimlerinden İlhan Parlak, Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesine inandıklarını belirtti. Performanslarını ve UEFA şanslarını, "Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kaptığımız toplarda başarılı bir şekilde hızlı kontra ataklarla çıktık. Avrupa Ligi'nde mücadele edebilmek için kazanmak zorundaydık, bunu başardığımız için çok mutluyum. En iyi özelliğimiz takım oyununu iyi oynuyor olmamız. Bloklar arasında bağlantısını çok sağlam tutuyoruz. Son 2 haftadır gol atamamıştık ancak sonunda şansızlığımızı kırdık." sözleriyle dile getirdi.

Karabükspor puanını 39'a yükselterek 4. sırada bulunan Kasımpaşa'yı yakaladı. Maç sonunda Karabükspor'lu oyuncuların büyük sevinç yaşadığı görüldü.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Eneramo'dan Takla Sevinci Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement