Ergin Ataman'dan 'Tokat' Olayına Cevap Geldi - Son Dakika
Spor

Ergin Ataman'dan 'Tokat' Olayına Cevap Geldi

Ergin Ataman\'dan \'Tokat\' Olayına Cevap Geldi

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman Barcelona Regal takımı ile oynayacağı THY Euroleague karşılaşması öncesi Göktürk Ural hakkında konuştu.

12.02.2015 11:13

Ergin Ataman, Türkiye Basketbol Ligi’nde son oynanan NSK Eskişehir Basket maçının ardından soyunma odasında genç oyuncu Göktürk Ural’a tokat atması ile ilgili olarak; bu olayın çok büyütüldüğünü açıklama yapmaya bile gerek görmediğini söyledi.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, "Bu olay çok konuşuldu, bana söylenecek laf bile kalmadı. Telefonlarım sabahtan beri susmak bilmiyor. Ben şu anda çok daha önemli bir olaya konsantre oldum. Barcelona ile bu akşam Euroleague’de top 16 maçımız var. Türkiye’de maalesef basın kaos ile yaratılan spekülasyonlarla beslenmeyi seviyor. Ancak bizim gündemimiz çok farklı. Biz burada daha ciddi işlerle uğraşıyoruz. Kendimi Barcelona maçına konsantre ettim. Bu konu ile ilgili daha fazla bir şey söylemek istemiyorum" sözlerini etti.

"SAHA DIŞINDAKİ BAZI OLAYLAR TAKIMIN DENGESİNİ CİDDİ OLARAK SARSIYOR"

Başantrenör Ataman, saha dışındaki bazı olaylardan takımın dengesinin ciddi olarak sarstığını da kabul ederek sözlerine şöyle devam etti: "Takımda bazı oyuncular gitti, onların yerine yeni oyuncular geldi. Bir de bunlara sakatlıkları ekledi. Bunlar da yetmezmiş gibi Ender ve Aroya bir maç öncesi zehirlenme yaşadı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ergin Ataman'dan 'Tokat' Olayına Cevap Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement