Fenerbahçe, Basın Toplantısında G.Saray'a Yüklendi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Basın Toplantısında G.Saray'a Yüklendi

Fenerbahçe, Basın Toplantısında G.Saray\'a Yüklendi

F.Bahçeli Yönetici Deniz Tolga Aytöre, G.Saraylı Sedat Doğan'ı hedef aldı, "Tweet atarak şikeci yazacaklarına gelsinler, kanalda konuşalım." dedi.

28.02.2014 16:48  Güncelleme: 16:49

Fenerbahçe, düzenlediği basın toplantısında ezeli rakipleri G. Saray'a ağır göndermelerde bulundu. F.Bahçe Spor Kulübü Hukuk İşleri'nden sorumlu üye Deniz Tolga Aytöre, isim vermeden sarı-kırmızılı kulübün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan'a göndermede bulundu. Aytöre, şu açıklamaları yaptı:

"HER GÜN ŞİKECİ YAZIYORLAR..."

"Bu işler sosyal medyada tweet atmakla olmaz. Burada Trabzonspor'u Beşiktaş'ı ve Galatasaray'ı hangi hukukcuları temsil ediyorsa, sosyal medyada tweet atacağına gelsin buraya konuşalım. Gelsinler buraya konuşalım, istedikleri yerde, istedikleri kanalda. Her gün şikeci şikeci diye yazıyorlar, gelsinler her platformda konuşalım."

"DEMEK Kİ G.SARAY TÜRKİYE'Yİ SATMIŞ"

Aytöre'den sonra sözü alan Fenerbahçe Başkanı Asbaşkanı Mahmut Uslu da Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan'ı hedef alarak, "2 yıl önce Fenerbahçe ve Türkiye'yi satanlar diye bir ifade kullandım, 2 yıldır bana bir mahkeme açılmadı! Demek ki, bunlar doğru. İşte Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi sattıkları için Fenerbahçe Kulübü bu birlik ve beraberlik halinde" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Basın Toplantısında G.Saray'a Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement