Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Akın Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Akın Açıklaması

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Akın Açıklaması

"Avrupa'da namağlup unvanımızı sürdürmek istiyoruz" "İyi savunma yaptığımızda kazanacağımıza inanıyoruz"

10.12.2013 12:39

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda yarın İspanya'nın Rivas Ecopolis takımıyla yapacakları maçı kazanarak, grupta namağlup unvanlarını sürdürmek istediklerini ifade etti.

İspanyol ekiple yarın İstanbul'da yapacakları maçı AA muhabirine değerlendiren Akın, Avrupa kulvarındaki her maçın çok önemli olduğunu dile getirdi. Akın, "Sezon başında ligde aldığımız 2 yenilgi eksiklerimizi görmemiz açısından iyi oldu. Takım olarak uyum sürecini atlattığımızı düşünüyorum. Her maçın çok önemli olduğu bilinciyle karşılaşmalara çıkıyoruz. Yarın da taraftarımızın önünde bir galibiyet daha almak istiyoruz. Avrupa'da namağlup unvanımızı sürdürmek amacındayız" diye konuştu.

Rivas Ecopolis'in iyi bir ekip olduğunu belirten Akın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde son iki maçı iyi savunma yaparak kazandıklarını söyledi. Akın, "Savunmanın olduğu yerde galibiyetin de geleceğine inanıyoruz. Yarın da mücadeleyi hiç bırakmadan oynayacağız. Geçen yıl final oynayan bir ekip olarak bizden beklentiler çok yüksek. Bu nedenle hem Türkiye'de hem de Avrupa'da çıktığımız her maç çok önemli. Gruptan namağlup lider çıkıp, bir sonraki turu da geçip 8'li finallere iyi bir şekilde gitmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımdaki bütün oyuncuların iyi performans ortaya koyduğunu kaydeden Akın, sözlerini "Biz iyi bir takımız ve her oyuncunun aldığımız başarılı sonuçlarda katkısı büyük. Takım kimyası oturmuş bir ekibiz. İnşallah kazasız, belasız, galibiyetlerle sezonu istediğimiz hedeflere ulaşarak tamamlamak istiyoruz" şeklinde tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Akın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement