Fenerbahçe'nin yıldızından iddialı yeni yıl paylaşımı: Şunu herkes bilsin, 2023'te şampiyonluk Fenerbahçe'nin olacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin yıldızından iddialı yeni yıl paylaşımı: Şunu herkes bilsin, 2023'te şampiyonluk Fenerbahçe'nin olacak

Fenerbahçe'nin Hatayspor'u 4-0 yendiği mücadele sonrası paylaşımda bulunan Lincoln Henrique, maç sonunda yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yeni yıla zaferle girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden başarılı futbolcu, "Şunu herkes bilsin, 2023'te şampiyonluk Fenerbahçe'nin olacak." dedi.

28.12.2022 09:08  Güncelleme: 09:10

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, sahasında Hatayspor'u 4-0 mağlup etti. Mücadelenin 61. dakikasında oyuna dahil olan Lincoln Henrique, karşılaşmanın ardından şampiyonluk paylaşımında bulundu.

"ŞAMPİYONLUK FENERBAHÇE'NİN OLACAK"

Lincoln Henrique yaptığı paylaşımda, "Taraftarımıza bu gece galibiyet hediye etmeyi çok istiyorduk. Bunu güzel bir oyun ve farklı bir skorla yapmak bizi daha da mutlu etti. Yeni yıla zaferle giriyoruz. Şunu herkes bilsin; 2023'te şampiyonluk Fenerbahçe'nin olacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli yıldızın paylaşımı taraftarı kendinden geçirdi! 2023 için çok net konuştu

LİNCOLN'ÜN KARNESİ

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Lincoln Henrique, sarı-lacivertli formayla 25 maça çıktı ve 2 gol-6 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe\'nin yıldızından iddialı yeni yıl paylaşımı: Şunu herkes bilsin, 2023\'te şampiyonluk Fenerbahçe\'nin olacak

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin yıldızından iddialı yeni yıl paylaşımı: Şunu herkes bilsin, 2023'te şampiyonluk Fenerbahçe'nin olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement