Fenerbahçe Universal, Şampiyonluk Kupasını Aldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Universal, Şampiyonluk Kupasını Aldı

Fenerbahçe Universal, Şampiyonluk Kupasını Aldı

Serdal Kalaycı - Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal, kupasını aldı.

25.03.2012 20:08

Serdal Kalaycı - Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal, kupasını aldı.

Finalde RC Cannes'i 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaşan "Sarı Melekler"e kupasını, maçın ardından düzenlenen törende Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı (CEV) Andre Meyer verdi.

Kupa törenine üzerinde "Armanın gururu şampiyon sarı melekler" yazılı tişörtler ve şapkalarla katılan Fenerbahçe Universal'e madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık takarken, Meyer de kaptan Seda Tokatlıoğlu'na şampiyonluk kupasını verdi.

Takım kaptanı Seda'nın şampiyonluk kupasını almasının ardından hazırlanan platformun arkasında ışık şelalesi oluşturuldu, havaya renkli konfetiler uçuruldu.

Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyet kupayla ilk coşkuyu yaşadıktan sonra yönetim kurulu üyelerinin de yanlarına gelmesiyle sevinçlerini sürdürdüler.

Kupa töreni öncesi tribünlere gelen taraftarlarla tezahüratlar yapan sarı-lacivertli oyuncular, kulüp başkanı Aziz Yıldırım için de tempo tuttu.

Fenerbahçeli voleybolcuların ellerinde kupa töreni için platforma geldiklerinde Türk bayrağının yanı sıra Azerbaycan bayrağı da yer aldı.

Bu arada, madalya ve kupa törenleri öncesinde "Dörtlü Final"in en iyi oyuncularına da ödülleri verildi.

-Kim, en değerli oyuncu, Naz, en iyi pasör-

Fenerbahçe'nin başarılı sporcularından Kim, "Dörtlü Final" organizasyonunun en skorer ve en değerli oyuncusu seçilirken, Naz Aydemir en iyi pasör oldu.

Kupa ve madalya törenleri öncesi düzenlenen törende Kim ve Naz'ın yanı sıra, İtalyan ekip Villa Cortese'den Pavan en iyi smaçör, Rus ekip Dinamo Kazan'dan Borisenko en iyi blokör, Villa Cortese'den Wilson en iyi servis atan, Fransa temsilcisi RC Cannes'ten Cardullo en iyi libero ödülünü aldı.

- BAKÜ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Universal, Şampiyonluk Kupasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement