FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası - Son Dakika
Spor

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

Şampiyonanın Kayseri Genel Koordinatörü Luis Castro: "Son maça tüm taraftarları, Kayserilileri davet ediyor, onları bekliyoruz"

05.07.2013 22:23

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Kayseri Genel Koordinatörü Luis Castro, son maça tüm taraftarları ve Kayserilileri beklediklerini söyledi.

FIFA Kayseri ekibi ile yerel organizasyonda yer alan görevlilerin oluşturduğu takımlar, Atatürk Spor Kompleksi'nde maç yaptı.

Kayseri'den Bölgesel Lig hakemleri Metin Oğuz, Tuncay Erdoğan ve Mehmet Türkmen üçlüsünün yönettiği, Castro ile Kayserispor A.Ş. Genel Koordinatörü ve FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Şehir Sorumlusu Ali Üstünel'in takım kaptanlıklarını üstlendiği maç, 4-4 bitti.

Castro, maç sonunda AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçı, yerel organizasyon ile FIFA Kayseri ekibi arasındaki  dostluğu pekiştirmek adına yaptıklarını belirtti.

Turnuvanın Kayseri ayağının sonuna gelindiğini hatırlatan Castro, pazar günü Irak ile Kore Cumhuriyeti'nin karşılaşacağı çeyrek final maçıyla şehre veda edeceklerini söyledi.

Castro, turnuvanın güzel gittiğini ifade ederek, "Son maça tüm taraftarları, Kayserilileri davet ediyor, onları bekliyoruz. Son maç olmasından dolayı Kayseri'deki futbol severlerin bu şansı iyi değerlendirmesini ve güzel maçı izlemesini istiyoruz" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement