Francescoli Göreve - Son Dakika
Spor

Francescoli Göreve

Francescoli Göreve

River Plate'in yeni başkanı Rodolfo D'Onofrio, kulübün sembol isimlerinden Enzo Francescoli'nin yeni bir projeye başlayacağını açıkladı.

17.12.2013 14:01

River Plate'te dün yapılan seçimlerin ardından başkanlık koltuğuna oturan Rodolfo D'Onofrio zaman kaybetmeden yeni görevine başlarken önemli projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı. Takımı yeniden eski günlerine döndürmek isteyen D'Onofrio bunu başarmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söylerken, kulübün evsane isimlerinden Enzo Francescoli'nin yeni bir projenin başına getirileceğini duyurdu. Yeni başkan yaptığı açıklamada Francescoli'nin yanı sıra, Beto Alonso ve eski başkan Daniel Passarella'nın da kulüpte çalışmalar yürüteceğini söylerken, "Francescoli ile bir araya gelerek neler yapabileceğimiz üzerine konuşacağız. İlk transferimizin o olmasını istiyoruz. Bu kulübün tarihinde birçok başarı var ve yeniden bunların olması için Enzo, Alonso, Daniel gibi isimlerin River Plate bünyesinde olması gerektiğine karar verdik. Kulübü sağlam temeller üzerine oturtmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Ramon Diaz'dan memnun olduklarını ve hiçbir sıkıntıları olmadığını belirten D'Onofrio, "tüm kupaları kazanmak istiyoruz ve buna nasıl ulaşacağımızı çok iyi biliyoruz. Daha önce de bu sorulara yanıt verdim, Ramon ile hiçbir sorunumuz yok. Ortaya kazanan bir takım çıkaracağına dair güvenimiz tam. Hepimiz bu kulübü daha iyi noktaya taşımak için çalışacağız" açıklamasını yaptı.

1983-1986 ve 1994-1997 yılları arasında River Plate forması giyen Francescoli, beş lig şampiyonluğu ve Libertadores Kupası kazanarak kulübün efsaneleri arasında yerini almıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Francescoli Göreve - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement