Galatasaray, Zalgiris maçı hazırlıklarını taraftara açık antrenman ile sürdürdü - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Zalgiris maçı hazırlıklarını taraftara açık antrenman ile sürdürdü

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Zalgiris maçı hazırlıklarını Rams Park'ta taraftara açık şekilde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenman, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşti ve dinamik ısınma hareketleri ile başladı. İdmanda dar alanda paslaşma, 8'e 2 pas çalışması ve çift kale maç yapıldı. Mauro Icardi ve Efe Akman takımdan ayrı düz koşu yaparken, yeni transfer Wilfried Zaha idmanda yer almadı. Antrenmanın sonunda taraftarlar futbolcuları tribünlere çağırarak meşaleler eşliğinde tezahürat yaptı.

30.07.2023 22:44

- Galatasaray, Zalgiris maçı hazırlıklarını taraftara açık antrenman ile sürdürdü

İSTANBUL - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacağı Zalgiris maçı hazırlıklarını Rams Park'ta taraftara açık şekilde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Zalgiris ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarına Rams Park'ta taraftara açık gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenman dinamik ısınma hareketleri ile başladı. Yaklaşık 35 bin taraftarın takip ettiği idman; dar alanda paslaşma, 8'e 2 pas çalışması ve çift kale maçın ardından sona erdi.

Mauro Icardi ve Efe Akman, bir süre takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yeni transfer Wilfried Zaha ise idmanda yer almadı.

Antrenmanın son bölümünde Galatasaraylı taraftarlar, futbolcuları tribünlere çağırarak yaktıkları meşaleler eşliğinde tezahürat yaptı.

Galatasaray, Zalgiris maçı hazırlıklarını taraftara açık antrenman ile sürdürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Zalgiris maçı hazırlıklarını taraftara açık antrenman ile sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement