Gary Neville Umutlu! - Son Dakika
Spor

Gary Neville Umutlu!

Gary Neville Umutlu!

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında deplasmanda Athletic Bilbao'ya 1-0 kaybeden Valencia'da teknik direktör Gary Neville, oyuncularının çabalarıyla gurur duyduğunu belirterek, "Bu koşullara rağmen ruhumuzu ayakta tutan oyuncularımı tebrik ediyorum.

11.03.2016 12:39

SPORCOPE DIŞ HABERLER - UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında deplasmanda Athletic Bilbao'ya 1-0 kaybeden Valencia'da teknik direktör Gary Neville, oyuncularının çabalarıyla gurur duyduğunu belirterek, "Bu koşullara rağmen ruhumuzu ayakta tutan oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İngiliz teknik adam, saha koşullarının zor olduğunu belirtti.

Rövanşta bugünkü maçtan daha iyi olmaları gerektiğini söyleyen Gary Neville, "Her iki takım da zorlu koşullara rağmen çok iyi bir oyun sergiledi. Gelecek haftaki rövanşta aklımızla oynayıp iyimser düşünmek zorundayız. Önümüzde büyük bir fırsat var. Taraftarımız özel şeyler görmeyi hak ediyor. Bu bağlılığa gelecek hafta galibiyetle karşılık vermeliyiz. Rövanşta bugünden daha iyi olmamız gerekiyor. Kendi sahamızda daha iyi koşullara sahip olacağız. Rövanşta her şey farklı olabilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Gary Neville Umutlu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement