Güreş - Son Dakika
Spor

Güreş

Güreş

Minik Erkekler Serbest Stil Güreş Türkiye Şampiyonası, 60 ilden bin 130 sporcunun katılımıyla Çorum'da başladı.

06.06.2014 13:07

Minik Erkekler Serbest Stil Güreş Türkiye Şampiyonası, 60 ilden bin 130 sporcunun katılımıyla Çorum'da başladı.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyetleri kapsamında organize edilen müsabakalarda, 11-13 yaş grubu sporcular rakiplerine karşı ter dökecek. Atatürk Spor Salonunda başlayan ve 3 gün sürecek müsabakalarda, 60 ilden bin 130 sporcu mücadele edecek.

Organizasyonun seremonisini Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, hakemler, antrenörler ile çok sayıda sporsever izledi. Seremoninin ardından 3 minderde başlayan müsabakalarda sporcular, rakiplerine karşı üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele ediyor.

Müsabakalarla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan Teke, 11-13 yaş Türkiye Serbest Stil Güreş Şampiyonası'nın yoğun katılımla başladığını söyledi.

Toplam 60 ilden bin 130 sporcunun Türkiye şampiyonu olabilmek için ter dökeceği müsabakaların çekişmeli geçeceğini vurgulayan Teke, "Yaklaşık 200'e yakın antrenör var. Bu şampiyona nedeniyle ilimizde bin 500 kişiyi misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müsabakalar pazar günü sona erecek. Bu kategoride yurt dışı müsabakaları olmadığı için sadece Türkiye şampiyonlarımızı belirlemiş olacağız" dedi.

Türkiye şampiyonlarının belirleneceği müsabakaların sonunda sporculara törenle madalyalarının verileceği bildirildi. - Çorum

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement