Halbank Kupaya Kenetlendi - Son Dakika
Spor

Halbank Kupaya Kenetlendi

Halbank Kupaya Kenetlendi

Halkbank, CEV Kupası finalinde İtalyan temsilcisi Andreoli Latina ile bu akşam deplasmanda karşı karşıya gelecek.

27.02.2013 12:34

Halkbank, CEV Kupası finalinde İtalyan temsilcisi Andreoli Latina ile bu akşam deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Erkekler voleybol tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanan Avrupa'nın ikinci büyük kupasında dev rakiplerini sırasıyla saf dışı bırakan Başkent temsilcisi maçın oynanacağı Latina'da son hazırlıklarını tamamladı. Bugün TSİ 21.30'da oynanacak karşılaşmayı İvaylo İvanov, Boris Kolarevic hakem ikilisi yönetecek.

Kupanın yarı finalinde yine bir Türk takımı Maliye Milli Piyango'yu eleyen Andreoli Latina'yı yenecek güçte olduklarını dile getiren Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, tarihi bir maç olacağını belirterek, "İtalya'dan iyi bir sonuç alıp Türkiye'ye dönmek istiyoruz. Takımımın bu gücü var. Takımıma güveniyorum, gerçekten iyi bir ekip oldular" dedi.

"Tarihi bir fırsatı yakaladık" diyen Süleymanoğlu, "Oyuncularımın da bu fırsatı ellerinden kaçıracaklarını düşünmüyorum. Ama sonuç ne olursa olsun Türkiye'de oynayacağımız maçta altın sette de olsa kupayı müzemize koyacağız. Ankaralı voleybolseverler eğer kupayı gerçekten istiyorlarsa hep beraber bizi desteklesinler" diye konuştu. - ROMA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Halbank Kupaya Kenetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement