Halterde Yoğun Mesai - Son Dakika
Spor

Halterde Yoğun Mesai

Halterde Yoğun Mesai

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, ''Federasyon olarak hedefimiz halterin üzerideki kara bulutları dağıtmak, temiz bir sayfa açmak'' dedi.

24.11.2014 01:43

Kayseri'de bugün başlayacak Türkiye Gençler Kulüpler Şampiyonası için kente gelen Taşpınar, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Halil Mutlu, Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, antrenörler, sporcular ve diğer davetliler katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Taşpınar, federasyon yönetim kuruluna yeni seçildiklerini hatırlatarak, yeni dönemde amaçlarının halter sporunu daha iyi noktalara taşımak olduğunu vurguladı.

Halter sporunu başarıya taşıyacak projelerinin hazır olduğunu dile getiren Taşpınar, şunları kaydetti:

''Federasyon olarak hedefimiz halterin üzerideki kara bulutları dağıtmak, temiz bir sayfa açmak. Bu konuda çok dikkatli ve tedbirli olacağız. Her şeyi kurallara uygun yapacağız. Sporcu sayısı çok düşük. Bu sayıyı hızla artırmak istiyoruz. Milli takımlara sporcu hazırlarken güçlük çekiyoruz. Böyle bir tabloyla karşılaştık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile protokollerimiz var. O protokolleri hayata geçirmek suretiyle kesinlikle sporcu sayısını artıracağız. Birlikte başarıya kenetleneceğiz.''

Yeni dönemde kulüplere ve sporcuya desteğin artacağını ifade eden Taşpınar, sözlerini şöyle tamamladı:

''Başarıyı yakalamak için kulüplerin güçlenmesi ve antrenman salonlarının iyileştirilmesi lazım. Ayrıca kulüplere ve sporculara da maddi ve manevi yardımlar yapacağız. Bunları gerçekleştirerek çok güzel bir temel atmak istiyoruz. Temel sağlam olursa onu takip eden yıllarda madalyalar da gelir. Biz hemen madalya vaat etmiyoruz. Bunları gerçekleştirdiğimiz zaman halterin geçmiş yıllardaki başarısı geri gelecektir.''

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Halterde Yoğun Mesai - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement