Haluk Ulusoy, TFF Başkanlığı İçin Aday Oldu - Son Dakika
Spor

Haluk Ulusoy, TFF Başkanlığı İçin Aday Oldu

Haluk Ulusoy, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

03.06.2015 09:54  Güncelleme: 10:26

1997-2004 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı yapan Haluk Ulusoy, 29 Haziran Pazartesi günü yapılacak seçimde aday olacağını açıkladı.

"VAHİM DURUM APAÇIK ORTADADIR"

Haluk Ulusoy, yaptığı yazılı açıklama ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu. Ulusoy'un açıklaması şu şekilde: "Bugün, maalesef Türk futbolunun iyi yönetilemediği gerçeği ve geldiği vahim durum her türlü gösterge ile apaçık ortadadır.

"SADECE ELİMİ DEĞİL YÜREĞİMİ DE KOYUYORUM"

Yaklaşmakta olan Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulu öncesinde, futbolumuz hakkındaki kaygıların çok geniş bir kitle tarafından paylaşıldığını görüyorum. Ülkemi çok seviyorum, Türk futbolunu çok seviyorum. Bana her ihtiyaç duyulduğunda Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmek için taşın altına sadece elimi değil, yüreğimi de koydum.

"GÖREVE HAZIRIM VE ADAYIM"

Her zaman futboldan bir şeyler almak isteyenlerden değil, aksine futbola bir şeyler katmak isteyenlerden oldum. Bu nedenlerle; Türk futbolunu hak ettiği seviyeye tekrar çıkarmak, ileriye götürmek ve Türk futboluna hizmet etmek için göreve hazırım ve adayım. Türk futbolunun bugünü ve yarınları hakkındaki görüşlerimi yakın zamanda yapacağım basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacağım.

ÜÇÜNCÜ ADAY ULUSOY

TFF'de 29 Haziran Pazartesi günü yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı için geri sayım sürerken, başkan adaylarının sayısı üçe çıktı. Yeniden aday olacağını açıklayan mevcut başkan Yıldırım Demirören ve Erdal Alkış'ın ardından Haluk Ulusoy da aday.

TERİM'LE DEVAM EDECEK

Ulusoy'un, yeniden başkan seçilmesi halinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile çalışmaya devam edeceği öğrenildi.

Haluk Ulusoy, TFF Başkanlığı İçin Aday Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Haluk Ulusoy, TFF Başkanlığı İçin Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • fb: gslı 5 5 Yanıtla
  • abbas bey: OHHH BEEEEE NİHAYETTT YILDIRIMLARIN BİRİNDEN KURTULUYOR TÜRKİYE FUTBOLU BATMAKTAN KURTULUYO ÜLKEMİN...... OHHHH BEEEEEEEE GÜZEL HABER.... 8 2 Yanıtla
  • 67fevzi: Gs gol atinca havalara sicrayan ulusoy ne kadar tarafsız olacak....bence olamaz.... 7 2 Yanıtla
  • Doğrucu ...: Haluk başkan bu ülke futbolunu bir adim ileri götürecek kişilerden biridir 4 3 Yanıtla
  • memo: DEMİRÖREN BJK NİN KATİLİDİR 7 0 Yanıtla
  • hans kürgen: Aziz yıldırım olsa daha adil olur oderece. 4 2 Yanıtla
  • ABDÜLREZZAK: SEÇİMİ KAZANSIN FENER BJK BU ADAM ORDAN GİDESİYE KADAR ŞAMPİYONLUK GÖREMEZ.GS 5 Cİ YILDIZI TAKAR.BEN DAHA BU ADAM KADAR ALENİ TARAF VE TAKIM TUTAN BİRİSİNİ GÖRMEDİM.TARAFSIZ OLMASI GEREKİRKEN SANKİ Bİ KULÜP BAŞKANI GİBİ TARAF TUTUYO. 4 2 Yanıtla
  • abbas: türk futbolunu ancak sen kurtarırsın tüpcünün elinden, bjk hala can çekişiyor bu adam yüzünden 4 2 Yanıtla
  • memo: ALLAH KORUSUN 4 1 Yanıtla
  • ceketsiz: Gs camiası bayram edebilir yardımlar az geldi her halde formal hakem formalı başkan formalı formasız topçular birde federasyon başkanı demedi demeyin diğer takımlar figüran olur ulusoy ulusoy ulusoy imdat.imdat imdat s.o.s 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement