Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası - Son Dakika
Spor

Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası

Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Avrupa Challenge Kupası'nda Sırbistan’ın ZRK Naisa takımı ile 3. tur karşılaşmasının her ikisini de Rize'de oynayacak.

15.01.2014 15:15

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Avrupa Challenge Kupası'nda Sırbistan'ın ZRK Naisa takımı ile 3. tur karşılaşmasının her ikisini de Rize'de oynayacak.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, yaptığı açıklamada, tarihlerinde ilk kez Avrupa'da mücadele edeceklerini belirterek, "Avrupa Challenge Kupası'nda eşleştiğimiz Sırbistan'ın ZRK Naisa takımı yetkilileri ile görüşme gerçekleştirdik. Görüşmeler neticesinde her iki karşılaşmanın da Ardeşen'de oynanması konusunda mutabakata vardık. Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü olarak her iki maçı taraftarımız önünde oynayacağız. Karşılaşmalar 8–9 Şubat tarihlerinde saat 16.00'da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda oynanacak" dedi.

Her iki karşılaşmada da taraftar desteği beklediklerini ifade eden Zenginal, "Rakibimizi yenerek Avrupa'da adımızı çeyrek finale yazdırmak istiyoruz. Bunun zor olduğunu biliyoruz ama bu hedef doğrultusunda mücadeleden son dakikaya kadar vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement