Hentbol: Bayanlar Süper Lig - Son Dakika
Spor

Hentbol: Bayanlar Süper Lig

Hentbol: Bayanlar Süper Lig

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: "Sahamızdaki galibiyet serisine devam etmek istiyoruz"

23.11.2013 13:25

Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, yarın konuk edecekleri Konak Belediyespor karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak sahalarındaki galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'de oynadıkları yedi maçın beşini kazanarak 10 puan topladıklarını, yarınki Konak Belediyespor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılıp puanlarını 12'ye çıkarmak istediklerini ifade etti.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu sezon ligde ilk 3'ü, Türkiye Kupası'nda ise önemli bir derece elde etmeyi hedeflediklerini belirten Zenginal, şunları kaydetti:

"Süper Lig'in ilk 7 haftasında oynadığımız yedi maçın beşini kazanarak 10 puan topladık. Liderle aramızda 3 puan var. Şu an hedeflediğimiz yerde, ilk üçteyiz. Kendi saha ve seyircimiz önünde Konak Belediyespor'u ağırlayacağız. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak kendi sahamızda galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Ardeşen taraftarı önünde, şölen havasında bir maç oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile rakibimizi farklı mağlup ederek bunu kendilerine armağan etmek istiyoruz. Türkiye Kupası 2. tur ilk karşılaşmasında da 26 Kasım Salı kendi saha ve seyircimiz önünde İzmir Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacağız. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak rövanş için avantaj elde etmek istiyoruz. Yarın, 13.00'de Ardeşen MYO Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmaya tüm halkımızı davet ediyorum." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: Bayanlar Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement