İB Belediyespor'da Transferler Takıma Uyum Sağladı - Son Dakika
Spor

İB Belediyespor'da Transferler Takıma Uyum Sağladı

İB Belediyespor\'da Transferler Takıma Uyum Sağladı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferleri Eduardo, Geraldes, Kemal Tokak ve Hakan Canbazoğlu'nun takıma uyum sağlamaları teknik heyeti mutlu etti.

26.07.2012 13:09  Güncelleme: 13:56

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferleri Eduardo, Geraldes, Kemal Tokak ve Hakan Canbazoğlu'nun takıma çabuk uyum sağlamaları ve performansları teknik heyeti ve camiayı mutlu etti.

2012-2103 futbol sezonunda turuncu-lacivertli renkler için ter dökecek olan yeni transferler Andre Geraldes, Eduardo Carvalho, Kemal Tokak ve Hakan Canbazoğlu kulüp başkanı Çağatay Kalkancı ve teknik direktör Carlos Carvalhal ile birlikte Hollanda Kampı'nda bir araya geldi.

Teknik Direktör Carlos Carvalhal'in raporu doğrultusunda İtalya'nın Genoa kulübünden 1 yıllığına kiralanan Portekizli kaleci Eduardo Carvalho, Rio Ave'den transfer edilen ve 5 yıllık sözleşmeye imza atan sağ bekte görev yapan genç yetenek Andre Geraldes, Samsunspor'dan 5 yıllık sözleşme imzalanan stoper Kemal Tokak ve Nazilli Belediyespor'dan genç kaleci Hakan Canbazoğlu kampta uyum sürecini atlatıp göstermiş oldukları performanslarıyla göz dolduruyor.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda nokta transferler yaptıklarını belirten kulüp başkanı Çağatay Kalkancı, "Transferlerimiz kamp süresince iyi bir uyum süreci geçirdi ve hazırlık maçlarında bizi memnun eden bir performans ortaya koydu. Takım olarak iyi bir uyumumuz var. Hedefimiz doğrultusunda iyi bir sezon geçirmek için nokta transferler yaptık. Umarım takım olarak iyi bir sezon geçiririz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İB Belediyespor'da Transferler Takıma Uyum Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement