İnegölspor'da Konya Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıkları - - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da Konya Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıkları -

İnegölspor\'da Konya Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıkları -

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacak İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, "Özellikle sahamızdaki maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz.

06.03.2014 14:08

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacak İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, "Özellikle sahamızdaki maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Anadolu Selçuklu maçı da bunlardan biri" dedi.

Bordo-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Güldüren, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya ekibi karşısında 3 puan almak istediklerini ve tüm planlarının galibiyet üzerine olduğunu söyledi.

İnegölspor'un, hedefi bulunan bir takım olduğunu vurgulayan Güldüren, şöyle konuştu:

"Özellikle sahamızdaki maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Anadolu Selçuklu maçı da bunlardan biri. İnşallah iyi hazırlanıp iyi konsantre olup sahamızdaki maçı kazanmak istiyoruz. Burada taraftar desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Her zaman yanımızda olan taraftarımızın, Selçuklu maçında da yanımızda ve arkamızda olmasını istiyoruz. Grubumuzda sıralamalar çok net değil. Herkes herkesi yenebiliyor. Önemli olan maçlarımızı kazanmamız. Her zaman söylediğimiz gibi önce kendi işimize bakacağız. Kazandığımız sürece rakipler puan kaybedecektir."

Gökhan Güleç, Mustafa Vargel ve Mehmet Can Işık'ın sakatlıklarının sürdüğünü anlatan Güldüren, maçı kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegölspor'da Konya Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıkları - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement