İngiliz Muhabir Ed Maylon, Cüneyt Çakır'ı Kaleme Aldı - Son Dakika
Spor

İngiliz Muhabir Ed Maylon, Cüneyt Çakır'ı Kaleme Aldı

İngiliz Muhabir Ed Maylon, Cüneyt Çakır\'ı Kaleme Aldı

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil edecek olan Cüneyt Çakır için bakalım İngilizler ne düşünüyor.

14.06.2014 11:46

Continental'in katkılarıyla

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mirror muhabiri Ed Maylon, Dünya Kupası'nda düdük çalacak olan hakemleri mercek altına aldı.

Hakemleri bugüne kadar verdikleri kritik karar üzerinden değerlendirmeye alan Maylon, temsilcimiz Cüneyt Çakır hakkında ilginç ifadeler kullandı. İngiliz muhabir, Cüneyt Çakır'ı kırmızı kartla oyundan attığı İngiliz futbolcularla birlikte hatırlatarak kaleme aldı... İşte o yazı:

"Cüneyt Çakır'ın İngiltere'den nefret ettiğini söyleyebilirsiniz ama ben daha profesyonel bakacağım. Hatırlarsanız Steven GerrardUkrayna ile Wembley'de Dünya Kupası elemeleri kapsamında oynanan maçta kırmızı kartla oyundan atmıştı. Dünya Kulüpler Kupası'nda oynanan Chelsea - Corinthians maçında Gary Cahill'i kırmızı kartla cezalandırmıştı. 2012'de Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Barcelona Chelsea maçında da Terry'i oyundan atmıştı. 2009 U21 Dünya Kupası'nda da İngiltere Milli Takımı'ndan Michel Mancienne ve Frazier Campbell'i de oyundan atmıştı."

Cüneyt Çakır ayrıca 2012- 2013 sezonunda Manchester United ve Real Madrid arasında oynanan maçta İngilzi ekibinde forma giyen Nani'yi yaşanan bir pozisyon sonrası tartışmalı bir şekilde oyundan atmıştı.

Cüneyt Çakır'ın ulusal maç performansı:

Uluslararası Maç Sayısı: 81

Sarı Kart: 332

Kırmızı Kart: 17

Penaltı: 21

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İngiliz Muhabir Ed Maylon, Cüneyt Çakır'ı Kaleme Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement