İtalyan basını çalkalanıyor! Leandro Paredes, Galatasaray ile anlaştı - Son Dakika
Spor

İtalyan basını çalkalanıyor! Leandro Paredes, Galatasaray ile anlaştı

İtalya Serie A'nın resmi yayıncılarından olan DAZN, Paredes'in 3.8 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olacağını öne sürdü. Sarı-kırmızılıların Paredes için Paris Saint-Germain'e 3.8 milyon euro bonservis ödeyeceği kaydedildi. 29 yaşındaki futbolcu bir aksilik çıkmazsa Galatasaray'a transfer olacak. Paredes'in vatandaşı ve eski takım arkadaşı Icardi'yle de sık sık Galatasaray hakkında sohbet ettiği öğrenildi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, dijital bir platformdaki canlı yayında kendisine gelen soruları cevaplarken, 'Bugüne kadar oynadığın en gürültülü ve coşkulu stat hangisiydi?' şeklindeki soruya, 'Galatasaray' cevabını vermişti.

30.06.2023 17:25  Güncelleme: 18:00

İtalya Serie A'nın resmi yayıncılarından olan DAZN, Paredes'in 3.8 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olacağını öne sürdü. Sarı-kırmızılıların Paredes için Paris Saint-Germain'e 3.8 milyon euro bonservis ödeyeceği kaydedildi.

ICARDIY'LE ARASI İYİ

29 yaşındaki futbolcu bir aksilik çıkmazsa Galatasaray'a transfer olacak. Paredes'in vatandaşı ve eski takım arkadaşı Icardi'yle de sık sık Galatasaray hakkında sohbet ettiği öğrenildi.

GALATASARAY'A İLGİSİ VAR

Tecrübeli orta saha oyuncusu, dijital bir platformdaki canlı yayında kendisine gelen soruları cevaplarken, "Bugüne kadar oynadığın en gürültülü ve coşkulu stat hangisiydi?" şeklindeki soruya, "Galatasaray" cevabını vermişti.

İtalyan basını çalkalanıyor! Leandro Paredes, Galatasaray ile anlaştı
İtalyan basını çalkalanıyor! Leandro Paredes, Galatasaray ile anlaştı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor İtalyan basını çalkalanıyor! Leandro Paredes, Galatasaray ile anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fahri URHAN: Umarım gruplaşma yapmazlar. Yoksa tüm takıma yansır. Diğer oyunculara olumsuz yansır. 16 39 Yanıtla

Advertisement