İtinayla Tarih Yazılır! - Son Dakika
Spor

İtinayla Tarih Yazılır!

İtinayla Tarih Yazılır!

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçında Tottenham Hotspur, White Hart Lane'de Milan'ı Konuk Etti.

10.03.2011 00:00

Şampiyonlar Ligi son 16 Turu rövanş maçında Tottenham Hotspur, White Hart Lane'de Milan'ı konuk etti. Mücadele golsüz berabere sona erdi. İlk maçta İtalya'da güçlü rakibini 1-0 yenen Spurs böylece çeyrek finale yükselen taraf oldu.

BALE YEDEK

Baştan sona büyük bir heyecan ve tempoya sahne olan karşılaşmada, gole ihtiyaç duyan Milan, Ibrahimovic, Pato ve Robinho gibi üç gol adamını ilk 11'de sahaya sürdü.

Son günlerin formda isimlerinden Jermaine Defoe'yu yedek oturtup Peter Crouch'u sahaya süren Tottenham teknik patronu Harry Redknapp ise, sakatlığına rağmen bu maçta oynaması beklenen sezonun formda ismi Gareth Bale'i soyundurdu.

Galli yıldız, yedek başladığı mücadelede ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

DUVAR ÖRDÜLER

Maçın ilk dakikasından son anına kadar kalesine adeta bir duvar ören Spurs, yaptığı takım savunmasıyla Milan golcülerine pozisyon vermedi.

Milan'ın ikinci yarıdaki etkili oyunu, kale önünde erirken Tottenham Hotspur, disiplinli oyunundan taviz vermeyerek maçtan istediğini alan taraf oldu.

İtalyan devi bu sonuçla çeyrek finali göremeden elenirken Kuzey Londra temsilcisi Arsenal'ın Barcelona karşısında Avrupa'ya veda etmesinin ardından bir diğer Kuzey Londra ekibi Tottenham Hotspur tarih yazan taraf oldu.

Spurs ayrıca tarihi boyunca White Hart Lane'de hiç bir İtalyan takımına yenilmezken ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalma başarısını gösterdiler.

Bir gün önce Roma'nın elenişiyle Devler Ligi'nden bir takımını yitiren İtalyanlar ise 24 saat sonra bir diğer takımlarının bu kupadan vedasına şahit oldular.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İtinayla Tarih Yazılır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement