İzmirlilerin Milli Gururları - Son Dakika
Spor

İzmirlilerin Milli Gururları

İzmirlilerin Milli Gururları

Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı'ndan 7, hentbol takımlarından ise toplam 8 oyuncu milli takımlara davet edildi

22.10.2013 17:23

Hentbol ve kadınlar futbolda İzmir'i temsil eden sporculardan 15'i milli takımlara davet edildi.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde adını son 16 takım arasına yazdıran Konak Belediyespor'da 7 futbolcu A Milli Takım'ın İngiltere ile oynanacağı 2015 Dünya Kadınlar Şampiyonası Avrupa Elemeleri kadrosuna çağrıldı. Teknik direktör Nur Mustafa Gülen 18 kişilik kadroya İzmir temsilcisinden kaleci Fatma Şahin'in yanı sıra defans oyuncuları Esra Erol, Sibel Duman, Didem Karagenç, orta saha Cansu Yağ ve golcüler Gamze İskeçeli ile Sevgi Çınar'ı davet etti.

Hentbol

Hentbolda ise İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi bayan takımlarından 7, İzmir Büyükşehir Belediyesi erkek takımından ise 1 hentbolcu milli takımlara çağrıldı.

2014 Avrupa Hentbol Şampiyonası grup eleme maçlarında mücadele edecek Bayan Hentbol Milli Takımı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Esin Sağdıç, Aslı İskit, Berna Zor, Sibel Karameke, Şeyma Atasever ve Yasemin Güler, Konak Belediyesi'nden ise Ece Öztokat davet edildi.

2015 Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Grup Eleme maçlarına mücadele edecek erkek milli takımda ise İzmir'i İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Baran Nalbantoğlu temsil edecek. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İzmirlilerin Milli Gururları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement