Jose Mourinho: Klose Bir Ronaldo Değil - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho: Klose Bir Ronaldo Değil

Jose Mourinho: Klose Bir Ronaldo Değil

Chelsea Teknik Patronu Jose Mourinho, Brezilyalı efsane Ronaldo'nun ünvanını Miroslav Klose'ye kaptırmasından ötürü hayal kırıklığı yaşıyor.

10.07.2014 16:17  Güncelleme: 16:18

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Miroslav Klose'nin Ronaldo'yu geride bırakarak Dünya Kupası tarihinin en golcü futbolcusu ünvanını ele geçirmesini değerlendirdi.

36 yaşındaki veteran golcü, Almanya'nn Brezilya'yı 7-1'lik skorla mağlup ettiği maçta kaydettiği golle Dünya Kupası kariyerindeki golünü 16'ya çıkararak 15 gollü Brezilyalı efsane Ronaldo'yu geride bırakmıştı.

Yahoo'ya açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, "Klose'ye şapka çıkarıyorum. Attığı gollere de saygı duyuyorum ama buradaki gerçek, Maradona'dan sonra dünyanın en iyisi olarak gördüğüm bir futbolcunun rekorunu kaybetmiş olmasıdır." dedi.

Brezilyalı efsaneden övgü dolu sözlerle bahseden Mourinho, şöyle devam etti: "Ronaldo bana göre son 20 yılın en iyi futbolcusu. En azından 20 yıl boyunca bu ünvanı kimseye kaptırmadı."

Başarılı teknik adam, 1996-97 sezonunda Barcelona'da Bobby Robson'un teknik heyetinde görev yaparken Ronaldo ile birlikte çalışmış ve golcü oyuncu o sezon 37 maçta 34 gole imza atmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Jose Mourinho: Klose Bir Ronaldo Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement