Kalan Maçların Hepsi Final - Son Dakika
Spor

Kalan Maçların Hepsi Final

Kalan Maçların Hepsi Final

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım:Bütün maçlar, bizim için artık final havasında geçecek dedi.

06.03.2013 13:18  Güncelleme: 11:24

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, bundan sonra oynayacakları müsabakalarda puan ve puanlar toplamaya çalışacaklarını belirtti, "Bütün maçlar, bizim için artık final havasında geçecek" dedi.

"PUANLAR BİRBİRİNE YAKIN"

Mor beyazlı takımının deplasmanda oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğünü hatırlatan Levent Yıldırım, puanla dönmek istediklerini kaydetti. Ligin çok çetin geçtiğini, puan durumlarının birbirine yakın olması nedeniyle her hafta ayrı bir heyecan yaşandığını belirten Levent Yıldırım, şöyle devam etti:

"BİZ 29 TRABZONSPOR 30 PUANDA"

"Ligde puan cetveline baktığımızda Trabzonspor'un 30 puanı var. Onu 29 puanla biz takip ediyoruz. Trabzonspor'un durumu belli. Lig başladığında Kayserispor ve Eskişehirspor, bizden daha alttaydı şimdi üst sıralardalar. Dolayısıyla takımlar arasında çok fazla bir puan farkı yok. 3 puanla çok şey değişebiliyor. Şu anda lig çetin gidiyor, kimse ligden kopmuş değil. Trabzonspor'un da 30 puanı olması bu çetin mücadelenin göstergesi. Bu hafta oynayacağımız rakibimiz Elazığspor'la aramızdaki puan farkı ise 2. Bu çok önemli bir maç, bu maçtan puan ya da puanlar almalıyız."

"ŞANSSIZ SAKATLIKLAR YAŞADIK"

Ligde sakatlıklardan çok çektiklyerini de dile getiren Levent Yıldırım, son olarak şunları söyledi:

"Biz çok şanssızlık yaşadık. Oyuncular kadroya girdiğinde tam olarak 10 maçta en yüksek puanı almak istiyoruz. Türkiye liglerinde takım sıralamasında uyum olarak iyi şekildeyiz. Taraftarı, yönetimi, futbolcusu, teknik heyeti olarak kalitemiz ortada. Taraftarımızın desteğiyle bu sezon ligi en iyi yerde tamamlayacağız."

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kalan Maçların Hepsi Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement