Karabük 3 Puanı 3 Golle Aldı - Son Dakika
Spor

Karabük 3 Puanı 3 Golle Aldı

Karabük 3 Puanı 3 Golle Aldı

Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftasında Karabükspor evinde Elazığspor’u 3-1 mağlup etti.

02.02.2014 17:21

Ligin ikinci yarısına Kasımpaşa deplasmanında 0-0 berabere kalarak başlayan Kardemir Karabükspor evinde ağırladığı Elazığspor'u 3-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Maçın ilk yarısına iki takımda kontrollü başladı. Duran toplarla etkili olmayan ev sahibi takım, kornerden gelen topu Ahmet İlhan'ın kafasında gole çok yaklaştı. Baskıyı devam ettiren Karabükspor, Pape Sow'un yapmış olduğu hata sonrasında Eneramo ile gole yaklaştı fakat Eneramo topu kalecinin üzerine vurunca Karabükspor bu ataktanda boş döndü. İki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarıya etkili başlayan Elazığspor, 52. dakikada Tanju'nun sol kanattan geliştirdiği pozisyonda Onur topla buluştu, Onur'un uzak mesafeden attığı şutta top ağlarla buluştu ve deplasman ekibi 1-0 öne geçti. Maçın 63. dakikasında yerde kalan Pape Sow'a yapılan tedavi sırasında Yiğit İncedemir Sow'un ayaklarından tutup dışarı çekti bu esnada Sow, Yiğit'e müdahale yapınca kırmızı kart gördü ve Elazığspor'u 10 kişi bıraktı. Rakibinin 10 kişi kalmasının ardından baskıyı artıran ev sahibi, 66'da Michael Eneramo'yla eşitliği sağladı. Golden sonra etikisini sürdüren Karabükspor'da Erkan Kaş'ın soldan kaleye doğru açtığı orta direğe çarptıktan sonra kaleci Iveşa'ya da çarpıp ilginç bir şekilde gol olunca ev sahibi 2-1 öne geçti. Yediği ikinci golden sonra kopan Elazığspor, defansta açıklar verince genç oyuncu Beykan Şimşek attığı golle maçın skorunu tayin etti ve maç 3-1 Karabükspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Karabükspor alığı bu galibiyetle puanını 30 puana ulaş ve 7. sıraya yükseldi. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Elazığspor ise 16 puanla 16. sırada yer aldı.

Kardemir Karabükspor– Elazığspor maçının detayları için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Karabük 3 Puanı 3 Golle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement