Kartal'a Paşa Tokadı - Son Dakika
Spor

Kartal'a Paşa Tokadı

Kartal\'a Paşa Tokadı

Liderlik hesapları yapan Beşiktaş, evinde Kasımpaşa'ya boyun eğdi. Siyah-Beyazlılar çok önemli bir 3 puan kaybetti: 1-3

16.03.2013 20:56  Güncelleme: 21:27

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Zirve mücadelesinde çok önemli bir 3 puan kaybeden Beşiktaş'ın golü 13. dakikada Olcay'dan geldi. Konuk ekip ise galibiyet gollerini 7. dakikada Viudez, 33. dakikada Djalma ve 78. dakikada Halil'in ayağından buldu.

Bu skorla birlikte Beşiktaş 43 puanda kaldı, Kasımpaşa ise puanını 40'a yükseltti. Siyah-Beyazlılar haftaya ligde son sırada bulunan Mersin'e konuk olacak. Kasımpaşa ise evinde Bursaspor'u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR/İLK YARI

7. dakikada konuk ekip öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Uche, cezasahasına yaptığı ortada savunma çıkardı. Tekrar doldurulan topla buluşan Viudez, kafayla topu filelere gönderdi: 0 - 1.

13. dakikada Beşiktaş beraberliği yakaladı. Bu dakikada Fernandes kendisine atılan uzun topu kontrol ettikten sonra Olcay'a verdi. Genç oyuncu düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti: 1 - 1.

33. dakikada Kasımpaşa tekrar öne geçti. Bu dakikada Uche'nin sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Djalma, topuğu ile meşin yuvarlağı kaleci Cenk'in bacaklarının arasından ağlarla buluşturdu: 1 - 2.

39. dakikada İbricic'in cezasahası içine kullandığı serbest atışta Barış'ın kafa vuruşunu kaleci Cenk, son anda kornere çeldi.

İKİNCİ YARI

48. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada Niang'ın cezaalanı içine yaptığı ortada Almeida'nın kafa vuruşu üst direğe çarparak oyun alanı dışına gitti.

65. dakikada Fernandes'in kullandığı köşe atışında meşin yuvarlak kaleye doğru yöneldi. Kaleciyi geçen top yan direkten geri döndü.

66. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada Oğuzhan'ın pasında topla buluşan Niang, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Isaksson'dan seken top kaleye doğru giderken gerilerden koşan Yalçın tehlikeyi uzaklaştırdı.

75. dakikada İbrahim Toraman'ın cezasahası içine yaptığı ortada Almeida'nın kafa vuruşunda kaleci Isaksson son anda topu kornere tokatladı.

78. dakikada Kasımpaşa'nın üçüncü golü geldi. Bu dakikada ortaalanda topu kapan Uche, sağ çaprazdan Halil Çolak'ı kaçırdı. Genç futbolcu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı: 1 - 3.

86. dakikada Hilbert'in sağ çaprazdan sert şutunu kaleci Isaksson kornere çeldi. Fernandes'in kullandığı köşe atışında kaleciden seken topu Niang önünde buldu. Golcü futbolcu kaleye vurmak isterken araya giren İbricic, tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücdaele Kasımpaşa'nın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kartal'a Paşa Tokadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement