Kim Ne Dedi? - Son Dakika
Spor

Kim Ne Dedi?

Kim Ne Dedi?

Spor yazarları, Türkiye'nin Kuzey İrlanda'yı hazırlık maçında 1-0 mağlup etmesinin ardından ne yorum yaptı?

16.11.2013 10:51

Rıdvan Dilmen - Sabah

Ben bu tür özel maçları pek sevmem. Böyle hazırlık maçları genelde konsantrasyonu düşük, sanki bir jübile maçı havasında olur. Ölçü, plan da pek kabul etmem. Ama dün akşam sıkı maç oldu. İrlanda futbolu çok düşüşte olan bir futbol. Son maçlarda sürekli kaybeden ve güven eksikliği olan bir takım. Ama dün puan maçı oynar gibi, berabere giderken de gerideyken de oyun disiplininden hiç kopmadılar. ve sürekli milli takım oyuncularına yakın oynamaya çalıştılar. Maçın başında girdiğimiz pozisyonlardan iki tane gol yapabilseydik, iki diyorum çünkü ilk yarının sonunda attığımız gol bile rakibi disiplinden koparmadı...Belki iki farklı sonuç etkileyebilirdi...

Güzel başlangıç

Bugün resmen başlayan 3. Fatih Terim döneminin ilk maçında A Milli Futbol Takımı, Adana 5 Ocak Stadı'nda Kuzey İrlanda'yı 1-0 mağlup etti.

Ömer Güvenç - Vatan

Bizler diyoruz ki; yapılanma, Terim diyor ki; reform. Hoca haklı. Kim gelse diyoruz ki yapılanma ama yapılanma olduğu falan da yok. Terim doğup büyüdüğü şehir olan Adana'da 5+2 yıllık sözleşme imzaladı. Terim'in memleketinde bu sözleşmeye imza atması TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetiminin ona çok büyük bir jestiydi. Maça geçmeden önce şunu söylemek istiyorum; Terim'i veya Demiröreni'i sevmiyor olabilirsiniz. Ama bu isimleri sevmiyorsunuz diye Milli Takım'ın kaybetmesini istemek ayıptır. Daha da ileri giderek söylüyorum, utanç vericidir. O takım hepimizin takımı. Bu da nereden çıktı diyebilirsiniz? Anlayan anlamıştır..

Oğuz Dizer - Fanatik

Al mesela saat 18'e, hadi bilemedin akşam 7'ye. Rahat rahat süslenmeye! Şey, beslenmeye vakit kalsın yani. Gece yarısından sonra nereye? Evet gün kebap gibi başladı Adana'da ve Demirören, Terim'e 'gel bu işi bugün bitirelim' dedi. Kebap üzeri şalgamlar yuvarlandı ve 5+2'de karara varıldı. Konuya tam vakıf olmayan Ufuk Özerten '5+2 değil de, 3+5+2 oynasak daha iyi olmaz mı?' deyince kaşlar çatıldı, yumruklar sıkıldı.

Terim'e 7 yıllık sözleşme

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fatih Terim ile 5+2 yıllık olmak üzere toplam 7 yıllık sözleşme imzaladı.

Ziya Şengül - Star

Fatih Hoca, 5+2 yıllık sözleşmesiyle, memleketi Adana'da Kuzey İrlanda karşısında Milli Takım'ı sahaya süren isimdi.Sözleşmesi hayırlı uğurlu olsun. Maça gelecek olursak... İlk yarının başlarında iki kafa topumuz kale direklerinde kaldı. İlk kafa vuruşu Mehmet Topal, ikincisi ise Ersan'dan geldi. Bu pozisyonlar karambol pozisyonlarıydı. Öyle ah-vahlarla, ayaklara kaldıracak pozisyonlar değildi. Bilal'ın pasında Mevlüt ilginç bir gol atarak. skor tabelasını değiştiren oldu. Böylesine bir gol ancak kıvrak ve ince zekası olan futbolculara aittir. Mevlüt de bunu yaptı. Yoktan var etti, golünü atan oldu.

Cemal Ersen - Milliyet

Allah selamet versin, İlhan ağabey (Cavcav) yaptı yine yapacağını. Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına temsilci göndermeyen Fenerbahçe kulübünden başladı, başkan Aziz Yıldırım'ın cürmünden çıktı. Ateş oldu yaktı ortalığı! Ertesi gün de devam etti salvolarına. Vakıf başkanı olduğu günden bu yana sarı-lacivertli kulübün sergilediği boykot tavrını, doğrudan kendi üzerine alındı.Kimse kusura bakmasın. Çıkarılan onca gürültü, karşılıklı atışmalar ve bu gerilimin nereye varacağını zerre kadar merak etmeyenler arasındayım. Yıllarca aynı senaryoları izlemiş, benzer kavgaları defalarca görmüş ve sonuçlarına tanıklık etmiş bir gazeteci kimliği ile Kulüpler Birliği Vakfı denen bu oluşumun bir tiyatro sahnesinden farksız olduğunu düşünüyorum.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Kim Ne Dedi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement