Körfez, Mülayim Erdem ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Körfez, Mülayim Erdem ile Anlaştı

Körfez, Mülayim Erdem ile Anlaştı

Körfez Futbol Kulübü dış transferde bir oyuncuya daha imza attırdı.

01.07.2013 21:38  Güncelleme: 09:22

Galatasaray altyapısından yetişen ve son iki sezondur Kızılcahamam forması giyen Mülayim Erdem Körfez FK'lı oldu. Bir yıllık sözleşme imzalayan Mülayim Erdem orta sahada görev yapıyor.

Galatasaray altyapısında yetişen, İstanbul Büyükşehir Belediye, Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediye ve Yalovaspor gibi takımlarda da forma giyen Mülayim 26 yaşında. Orta sahada görev yapan Mülayim'le dün bir yıllık sözleşme imzalandı. Yönetimin iç transferde görüşme yaptığı Yasin Yener ise düşünmek için süre istedi. Ücreti düşük bulan Yasin'in pazartesi gününe kadar haber vereceği bildirildi.

DIŞ TRANSFERDE 5'İNCİ İSİM OLDU

Körfez FK, Mülayim Erdem'le birlikte dış transferde 5 nci oyuncuyu renklerine bağlamış oldu. Kırmızı-Siyahlı ekip daha önce Gaziosmanpaşa'dan Ömer Fırat Çelik, Karaman Belediye'den Sedar Birer, İskenderun 1967'den Uğur Yanıkdemir ve Bozüyük'ten Ferit Şener'le sözleşme imzalamıştı. Körfez FK'da iki gün üst üste gelen imzaların ardından bugün ve yarının daha sakin geçmesi bekleniyor.

Bu arada kulubün sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncusu 36 yaşındake Engin Öztonga'yla henüz görüşmediği öğrenildi.

MEHMET ALBAYRAK ANLAŞAMADI

Körfez FK'da transfer komitesi ile iki kez bir araya gelmesine rağmen anlaşma sağlayamayan golcü oyuncu Mehmet Albayrak'ın, 40 bin TL'si peşin olmak üzere yıllık 100 bin TL ücreti kabul etmediği bu nedenle anlaşma olasılığının artık kalmadığı öğrenildi. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Körfez, Mülayim Erdem ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement