Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Rusya'yı, 3-1 yenen (A) Milli Kadın Voleybol Takımı'nın antrenörü Motta bugün güzel bir maç çıkardıklarını ancak önemli olan olimpiyatlara olan hazırlıkları olduğunu söyledi.

14.07.2012 00:52  Güncelleme: 09:21

2012 Londra Olimpiyat Oyunları öncesi katıldığı son hazırlık turnuvasının ilk maçında Rusya'yı, 3-1 yenen (A) Milli Kadın Voleybol Takımı'nın antrenörü Marco Aurelio Motta, bugün güzel bir maç çıkardıklarını ancak önemli olan olimpiyatlara olan hazırlıkları olduğunu söyledi.

İtalya'nın Alassio kentinde düzenlenen "Alassio Edison Cup" turnuvasının ilk maçında Rusya'yı, 25-23, 21-25, 25-21, 25-22'lik setlerle 3-1 yenen Ay-yıldızlılar'ın Brezilyalı çalıştırıcısı Motta, maçın ardından AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Olimpiyat oyunları için bir hazırlık maçıydı bu. Biz bugün güzel bir maç çıkardık ama burada daha önemli olan olimpiyatlara olan hazırlığımız. Takım iyi oynuyor gün geçtikçe gelişmekte. Daha iyi olmalarını bekliyoruz" dedi.

(A) Milli Takım'ın liberolarından Gülden Kuzubaşıoğlu da olimpiyatlara az bir zaman kaldığını belirterek, "Rusya beklediğimizden daha kötü oynadı. Biz de antrenörümüzün verdiği taktikleri iyi uyguladığımızı düşünüyorum. Olimpiyat öncesi güzel bir maç oldu. Güzel bir galibiyet" dedi.

Önlerinde bir İtalya maçı olduğunu kaydeden Kuzubaşıoğlu, "O maçta da istediğimiz oyunu sergileyebilirsek, olimpiyat öncesi hem moral depolamış olacağız hem de kendimize olan güvenimiz artmış olacak. Arkadaşlarımı kutluyorum, güzel bir oyundu" diye konuştu.

Muhabir: Barış Seçkin

Yayıncı: Erdem Gültekin - ALASSIO

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement