Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

1461 Trabzon Teknik Direktörü Canalioğlu: ''İyi bir mücadele oldu.

02.02.2014 18:00

1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu, PTT 1. Lig'de Boluspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçta iyi bir mücadele olduğunu belirterek, "Aklımızla mücadelemizi birleştirdiğimiz zaman iyi şeylerin ortaya çıktığını görüyoruz" dedi.

Canalioğlu, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, gösterdikleri üstün mücadeleden dolayı oyuncularını etti. İyi bir mücadele olduğunu belirten Canalioğlu, "Aklımızla mücadelemizi birleştirdiğimiz zaman iyi şeylerin ortaya çıktığını görüyoruz" ifadesini kullandı.

Son golü talihsiz şekilde yediklerini dile getiren Canalioğlu, "Mazeretin arkasına hiç sığınmıyoruz ama lütfen hakem arkadaşlarımıza rica ediyorum, artık çok daha dikkatli olsunlar çünkü burada emek harcanıyor. Lütfen emeğe de herkes saygı göstersin" dedi.

1461 Trabzonlu futbolcu Mehmet Kuruoğlu ise iki takımı da mücadelesinden dolayı kutlayarak, "Boluspor bizden daha iyi başladı. Karşımızda daha dirençli bir Boluspor vardı. Ne olduğunu anlamadan 2-0 geriye düştük, sonra yavaş yavaş toparlandık. Neticesinde 3-2 öne geçtik ama bunu da koruyamadık. Şanssızlığımız devam ediyor, hep son dakikalarda puanları bırakıyoruz" diye konuştu.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş da "Biz buraya gelirken kesinlikle kazanmak istiyorduk. Rakibe de saygı duyuyorduk. Genç, dinamik, koşan bir rakiple oynayacağımızı da biliyorduk" dedi.

Maça iyi başladıklarını belirten Durmuş, "Arka arkaya iki gol bulduk. Devrenin sonuna doğru savunmadan çıkarken çok basit hatalar yaptık ve gol yedik. O bizi biraz telaşa sürükledi. İkinci yarı pozisyon üretmekte zorlanmadık ama takım disiplininden koptuk. Çok basit üç gol yedik. Takım olarak disiplinli olsaydık ortaya başka sonuçlar çıkardı ama maalesef maç 3-3 bitti. Artık önümüze bakacağız" şeklinde konuştu.

Konuk takım oyuncularından Çağrı Yarkın ise son dakika attıkları golle bir puan kazandıklarını belirterek, "Öncelikle mücadeleden dolayı iki takımı tebrik etmek istiyorum. Her iki takım da elinden geleni yaptı. Şunu söylemek isterim ki bugün burada bir puan almadık, üç puan bıraktık. Maçın başında 2-0 öne geçtikten sonra çok ciddi pozisyonlarımız vardı ama futbol bu, iyi oynadık, kazanamadık" ifadesini kullandı. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement