Malatyaspor Yazarları Derneği Üyeleri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Spor

Malatyaspor Yazarları Derneği Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Malatyaspor Yazarları Derneği Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Malatyaspor Yazarları Derneği, spor yazarları, spor yorumcuları ve dernek üyeleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

10.06.2012 17:36

Malatya spor Yazarları Derneği, spor yazarları, spor yorumcuları ve dernek üyeleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Malatya'da spor yazarları ve yorumcular arasında birlik ve beraberliği sağlamak, Malatyaspor Futbol Kulübü'ne yeni sezonda verilecek desteği konuşmak üzere Malatyaspor Yazarları Derneği tarafından Gündüzbey Susesi'nde kahvaltı verildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Malatyaspor Yazarları Derneği Başkanı İsmail Karataş, "Kuruluş aşamamızı tamamladıktan sonra paneller düzenledik. Bu aşamadan sonra Malatya'daki spor yazarlarıyla birlikteliğimizi devam ettirmek amacıyla, spor yazarlarımız ve spor yorumcularımızla kahvaltıda buluştuk. Asıl amacımız Malatya'nın sporuna faydalı olma adına basın arasındaki birlikteliği sağlamaktır. Hepimizin ortak dileği birlik ve beraberlik içinde olmak. En büyük hedef Malatyaspor Futbol Kulübünü hak ettiği yerlere taşımak olacak. Bu noktada biz üzerimize düşeni yapacağız. Yönetim kurulu nasıl ki üzerine düşeni yapıyorsa bizde bizim üzerimize düşen ne varsa yapacağız. İnşallah Malatyaspor Futbol Kulübü iyi yerlere geldiğinde bu toplantıların ne kadar faydalı olduğunu herkes görecek" dedi.

Karataş, Malatyaspor Futbol Kulübüne destek sağlamak amacıyla şehrin muhtelif yerlerine Malatyaspor Futbol Kulübüne başarılar dileyen bayraklar asacaklarını da sözlerine ekledi.

Kahvaltıya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'un yanı sıra Malatyaspor Yazarları Derneği Başkanı İsmail Karataş, dernek üyeleri, spor yazarları ve spor yorumcuları katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Malatyaspor Yazarları Derneği Üyeleri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement